El restaurant La Francesa presenta a la Mostra d'aquest any unes pilotilles de porc senglar, acompanyades de melmelada artesanal de figues i un gratinat de patates. Un plat que, segons el cap de cuina Pere Colom, contrasta el gust fort del porc amb la dolçor de la mel.ARA A PORTADA
-
Les claus de la longevitat de Maria Branyas: un estudi científic revela els secrets de la supercentenària Redacció
-
La supercentenària Maria Branyas: un cas d'estudi científic que revela el secret de la longevitat Redacció
-
-
L’eix gironí, el Pla de Lleida i les comarques de muntanya lideren el creixement català amb un 4,5% Pep Martí i Vallverdú
-
Publicat el 10 de novembre de 2010 a les 00:00
El restaurant La Francesa presenta a la Mostra d'aquest any unes pilotilles de porc senglar, acompanyades de melmelada artesanal de figues i un gratinat de patates. Un plat que, segons el cap de cuina Pere Colom, contrasta el gust fort del porc amb la dolçor de la mel.Et pot interessar
-
Política
Laila El Gamouchi deixa l’Ajuntament d’Olot: «La vida, a vegades, ens obliga a aturar-nos, escoltar el cor»
-
Política
L’Ajuntament d’Olot tornarà a tenir un gerent
-
Política
Olot demana una moratòria de la Llei RSAL per contractar més policies
-
Política
Què cobrarà l’alcalde Agustí Arbós i el nou equip de govern d’Olot?
-
Política
Agustí Arbós: «Ser alcalde d'Olot és el repte més important de la meva vida»
-
Política
Més regidories i noves oficines: així és el nou cartipàs d’Olot
