A la fotografia; el sotsdirector i la Cap d'estudis de l'Escola, Antoni Estrach i Virgínia Garcia, amb els professors Carlos Gallardo i Montserrat Musqueras, que aniran al Fituar amb els alumnes Santiago Font, Sandra Tatay, Jaume Pujol, Raúl Gallardo, Jesús Romero, Lakhvir Sing, Montserrat Oliveras, Paulino Romero i Maria Esther Roncero.
Els menus que es serviran seran:
MENÚ 1
TIMBAL DAMANIDES AMB VIRUTES DE FETGE DÀNEC DE LEMPORDÀ (COLL VERD)
RAVIOLIS DESCAMARLANS DE LLANÇÀ AMB VERDURETES I GERMINATS. (PUIG NAU)
BRICK DE BOTIFARRA DE PEROL I POMA DE SANT PERE PESCADOR. (CAN MARCEL)
CALAMARCETS A LA PLANXA AMB CEBA DE FIGUERES I OLI DE ROMANÍ. (PUIG NAU)
PLATILLO DE POLLASTRE AMB TRIPA DE BACALLÀ (CAN MARCEL I GERMANS CUMBRIU)
CREMA CATALANA (TRADICIONALITAT I MODERNITAT)
BRUNYOLS DE LEMPORDÀ. (GREMI DE PASTISSERS)
MENÚ 2
BRANDADA DE BACALLÀ OLIVADA
ANXOVES DE LESCALA AMB VERDURETES I GALEA DOLI (EL REBOST DE LEMPORDANET)
BOTIFARRA DOLÇA DE LEMPORDÀ AMB POMA DE SANT PERE PESCADOR (CAN MARCEL)
SUQUET DE RAP DE LA COSTA BRAVA
MEDALLÓ DE XAI AMB MEL AL FORN (RAÇA OVELLA RIPOLLESA)
PA CINC CEREALS AMB XOCOLATA I OLI D.O EMPORDÀ
FLAONES DE LEMPORDÀ.