Promoure i difondre Sant Celoni com a destinació de referència per a una bona cuina, assequible i fonamentada en una franca i càlida acollida als clients, és l’objecte del col·lectiu Sant Celoni Cuina, que es presentarà en públic aquest dimecres a les set de la tarda a la Sala Bernat Martorell.
Un bloc inicial d’11 restaurants, configuren un projecte que neix amb força, il·lusió, i en el convenciment de l’enorme potencial de la restauració celonina. Un potencial que prové de l’excepcional situació geogràfica de la vila, que concentra tant la proximitat immediata a rellevants espais naturals d’interès, com a una àmplia base d’empreses i serveis que aplega el Baix Montseny, com també a una immillorable accessibilitat associada als importants eixos de comunicació.
Els membres de Sant Celoni Cuina són conscients que només amb la bona feina a cada restaurant no n’hi ha prou per competir amb possibilitats en un escenari tan complex com l’actual, i per això han decidit impulsar una plataforma que els permeti escometre accions promocionals conjuntes, aprofitar sinèrgies en compres i serveis i, sobretot, establir un segell atractiu i solvent al voltant de l’oferta de la restauració celonina.
Sant Celoni Cuina diu "basem la nostra proposta en una cuina, franca, honesta, i
sobretot, amb la il·lusió de prestar un servei amb el qual el client, se senti ben acollit i ben tractat. Ens uneix la passió per la cuina fonamentada en un receptari tradicional, però també creatiu i atrevit, amb una combinació de matèries primeres d’òptima qualitat per fer créixer les inquietuds i les curiositats culinàries pròpies de la zona."
Iniciativa estratègica
L’Ajuntament de Sant Celoni ha compartit en tot moment la gènesi del col·lectiu, atès el caràcter estratègic de la iniciativa i ha mostrat la voluntat no només de donar-hi suport sinó de treballar colze amb colze, per tal que l’assoliment dels objectius plantejats estigui encara més garantit. En aquest sentit, la 3a edició de la Tardor gastronòmica que s’està desenvolupat durant el mes d’octubre, promoguda inicialment per l’Ajuntament, ja ha comptat enguany amb la participació de Sant Celoni Cuina, tant en el disseny com en la implementació dels actes.
La presentació, que tindrà lloc el dimecres 30 d’octubre, l’obrirà el regidor de Promoció econòmica, Jaume Tardy i seguirà amb la intervenció d’Albert Beumala i Mònica Castellà, en representació del col·lectiu. Clourà l’acte l’alcalde Joan Castaño, que donarà pas al tast de diversos platets preparats pels restaurants acompanyats de cava Reserva Brut Nature edició especial Sant Celoni Cuina.
Més d'una desena de restaurants creen el col·lectiu Sant Celoni Cuina per difondre la gastronomia del poble
L'acte de presentació anirà acompanyat d'un tast de diversos platets especials per a l'ocasió

Ara a portada
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
-
-
Societat Un incendi en una nau d'autocaravanes de Granollers obliga al confinament d'una zona comercial
Publicat el 29 d’octubre de 2013 a les 17:45
Et pot interessar
-
Política Granollers i Sabadell reforcen aliances amb una trobada entre els dos governs
-
Política ERC, Junts i Primàries presenten una moció perquè Granollers doni suport a La Bressola
-
Política Les alcaldesses de Granollers i Mollet viatgen a Brussel·les per tractar les necessitats del territori
-
Política Llum verda al canvi de comarca d'Aiguafreda: del Vallès Oriental a Osona