Amanida de llenties

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 28 de setembre de 2012 a les 21:30


Ingredients per a dues persones:
200 grams de llenties cuites
1 ceba morada petita
¼ de pebrot vermell
1 llauna de tonyina de 110 grams
Enciam, dues o tres fulles
Oli i sal
Vinagre de xeres 

Elaboració:
Per començar, netegeu i talleu el pebrot en trossets petits, a daus; talleu les fulles d'enciam en juliana i talleu la ceba en rodelles. Després, afegiu-hi les llenties i prepareu una vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal.

Quan tingueu totes les verdures juntes en un bol, amaniu-les amb la vinagreta, remeneu per impregnar-les amb aquesta vinagreta i, per últim, afegiu-hi la tonyina esmicolada i escorreguda de l'oli que porta. Finalment, torneu a remenar i ja podeu servir. Aprofiteu els últims dies de bonança per menjar amanides fresques, complertes i saboroses!

Aquesta i més receptes, a la Cuina Irreductible