
El Restaurant ha incorporat el color daurat en la seva decoració i en la seva imatge corporativa. La nova vaixella remet a unes formes "irregulars que recorden els moviments de la natura", segons ha explicat la Regina Santamaria. L'eslògan de la casa serà a partir d'ara "Jo també sóc Can Fabes", per "donar la imatge d'equip jove i fort", ha indicat la filla del prestigiós cuiner Santi Santamaria. D'altra banda, el restaurant tindrà dos únics menús degustació, obra del xef Xavi Pellicer. Segons la Regina, es basaran en els productes de cada temporada i aniran canviant constantment. Els aliments seran de la zona del Montseny.
Carta homenatge i servei de càtering
A banda dels dos menús degustació, Can Fabes mantindrà una carta especial amb els plats més representatius del cuiner Santi Santamaria, com ara els raviolis de gamba o la cansalada amb caviar. D'altra banda, també hi haurà un menú per a vegetarians i un menú per a celíacs. Una de les grans novetats és el nou servei de càtering "Mil Fabes Càtering", que farà que la cuina de Can Fabes pugui ser degustada més enllà del Restaurant.
