Ingredients
1 iogurt natural, nosaltres fem servir els de La Fageda
2 mesures de iogurt de sucre (200 grams)
3 mesures de farina (300 grams)
1 mesura d'oli de gira-sol
1 sobre de llevat Royal
3 ous L
La pell de una llimona i el suc de ½ llimona
Un polsim de sal
Elaboració
Preparem el motlle, untant-lo amb una mica d'oli. Després afegim farina i anem escampant-la o be fem una camisa amb paper de forn. Pre-escalfem el forn a 190º C. En un bol batrem el ous amb el sucre fins a blanquejar-los, tot seguit incorporem l’ iogurt i seguim baten, afegim l’oli i tornem a batre i arribat aquest punt també posem el suc de llimona i la ratlladura de llimona, barregem tot. Tot seguit incorporem els ingredients secs, la farina, el llevat, i la sal, que prèviament haureu tamisat. Barrejarem bé fins aconseguir una pasta homogènia.
Aboquem la massa al motlle i el posarem al forn que baixarem a 180º C, durant uns 35 minuts. Per saber quan estar fet, el punxem amb un escuradents. Si surt net és que està fet i si surt brut és que encara falta una mica. Quan estigui fet el traiem del forn i esperem que es refredi per desemmotllar-lo. El coc es pot decorar amb sucre llustre.
Coc ràpid de iogurt
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Ara a portada
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
-
-
Societat Un incendi en una nau d'autocaravanes de Granollers obliga al confinament d'una zona comercial
Publicat el 26 de gener de 2018 a les 19:52
Actualitzat el 26 de gener de 2018 a les 19:55
Et pot interessar
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència