Ingredients
1 iogurt natural, nosaltres fem servir els de La Fageda
2 mesures de iogurt de sucre (200 grams)
3 mesures de farina (300 grams)
1 mesura d'oli de gira-sol
1 sobre de llevat Royal
3 ous L
La pell de una llimona i el suc de ½ llimona
Un polsim de sal
Elaboració
Preparem el motlle, untant-lo amb una mica d'oli. Després afegim farina i anem escampant-la o be fem una camisa amb paper de forn. Pre-escalfem el forn a 190º C. En un bol batrem el ous amb el sucre fins a blanquejar-los, tot seguit incorporem l’ iogurt i seguim baten, afegim l’oli i tornem a batre i arribat aquest punt també posem el suc de llimona i la ratlladura de llimona, barregem tot. Tot seguit incorporem els ingredients secs, la farina, el llevat, i la sal, que prèviament haureu tamisat. Barrejarem bé fins aconseguir una pasta homogènia.
Aboquem la massa al motlle i el posarem al forn que baixarem a 180º C, durant uns 35 minuts. Per saber quan estar fet, el punxem amb un escuradents. Si surt net és que està fet i si surt brut és que encara falta una mica. Quan estigui fet el traiem del forn i esperem que es refredi per desemmotllar-lo. El coc es pot decorar amb sucre llustre.
Coc ràpid de iogurt
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

ARA A PORTADA
Publicat el 26 de gener de 2018 a les 19:52
Actualitzat el 26 de gener de 2018 a les 19:55
Et pot interessar
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre