Ingredients per a 4 persones:
8 cuixetes de pollastre
200 grams de ceba
1 llimona
1 got de vi blanc
4 cullerades de salsa de soja
4 cullerades d'oli d'oliva
Sal
Pebre negre acabat de moldre
Preparació:
Preescalfeu el forn a 180ºC.
Mentre s’escalfa, talleu la ceba en juliana i unteu les cuixes de pollastre amb oli d'oliva i salpebreu-les. Col·loqueu el pollastre en una safata de forn sobre un llit de ceba. Enforneu-ho durant aproximadament una hora, temps durant el qual anireu donant-li la volta a les cuixes perquè es rosteixin per tots els costats, al temps que aneu tirant-hi el suc de la cocció que es vagi acumulant al fons de la safata.
Quan les cuixes estiguin ben rosses cobriu-les amb paper alumini i reserveu-les en un altra safata per servir dins el forn apagat. Aboqueu els sucs de la cocció en un cassó juntament amb la ceba rostida i, per aprofitar els sucs que queden a les parets de la safata del forn, aboqueu-hi la salsa de soja. Poseu la safata al foc i deixeu que es desglaci tot bé. Quan tot el suc sigui al fons de la safata, aboqueu la salsa resultant al cassó juntament amb el vi blanc. Poseu el cassó al foc i deixeu coure uns minuts perquè espesseixi la salsa. Quan la salsa hagi agafat la consistència desitjada, cobriu les cuixes de pollastre amb aquesta i serviu-la ben calenta.
Consell: per ajudar a espessir la salsa podeu afegir-li un parell de cullerades de farina de blat de moro diluïda en aigua freda.
Cuixes de pollastre amb salsa de soja
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Ara a portada
Publicat el 15 de setembre de 2017 a les 20:43
Actualitzat el 15 de setembre de 2017 a les 20:47
Et pot interessar
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència
-
Societat Les obres de l'R3 es tornen a enrederir per coincidir amb les de l'R4 a Montcada