Els últims raviolis de gambes i jarrets de vedella de Can Fabes

El restaurant de Sant Celoni fundat pel cuiner Santi Santamaria tanca després de 32 anys per manca de viabilitat econòmica, a l'espera d'un nou inversor

Publicat el 31 d’agost de 2013 a les 17:30
Part de l'equip de Can Fabes, estrenant nova imatge fa uns mesos. Foto: Can Fabes

El restaurant El Racó de Can Fabes, cofundat pel desaparegut xef Santi Santamaria i actualment amb dues estrelles Michelin, tanca aquest dissabte les seves portes per manca de viabilitat econòmica després de 32 anys. A l'espera d'un possible acord amb un inversor per poder rellançar el projecte -ja hi ha ofertes sobre la taula-, Regina Santamaria, directora del grup empresarial, ha reconegut a l' ACN que aquest dissabte és un "dia dur i difícil". "Però intentarem que sigui un dia el més normal possible i per això farem un servei el més normal possible", ha continuat Santamaria, que ha descartat que es faci cap tipus de menú especial. "Per nosaltres no és un celebració sinó un moment dur", ha assenyalat.

Tot el reportatge, a NacióDigital