Ingredients per a 2 persones:
Salsa de ceps:
10 grams de ceps secs
1 nou de mantega
10 ml. de caldo de pollastre
30 ml. de aigua de remull dels ceps
60 ml. de llet evaporada
½ culleradeta de cafè de Maizena
1 cullerada de llet
Sal i pebre
Pasta:
200 grams d'espaguetis
Encenalls de parmesà
Preparació:
De la crema de ceps:
Poseu en remull els ceps, durant uns 20-25 minuts amb una mica d’aigua.
Poseu a escalfar en una paella la nou de mantega juntament amb el ceps escorreguts del aigua i deixeu-ho coure uns parell de minuts, salpebreu i reserveu-ne uns quants, tot seguit afegiu-hi el caldo i l’aigua del bolets deixant-ho coure uns 5 minuts més, afegiu-hi llavors la llet evaporada i deixeu-la reduir.
Deixateu la ½ cullerada de Maizena amb llet freda per tal que no quedin grumolls i incorporeu-la a la crema anterior, deixeu-la espessí una mica, una vegada estigui al vostre gust de consistència , passeu-la per el Turmix fins obtenir una crema molt fina. Reserveu-la.
De la pasta:
Coeu els espaguetis seguint seguit les recomanacions del fabricant, escorreu-los l’aigua un cop cuits i incorporeu-hi la crema de ceps prèviament preescalfada juntament amb els ceps que haureu reservat, coroneu el plat amb els encenalls de parmesà
Espaguetis amb crema de ceps
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Ara a portada
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
-
-
Societat Un incendi en una nau d'autocaravanes de Granollers obliga al confinament d'una zona comercial
Publicat el 08 de maig de 2016 a les 21:04
Actualitzat el 08 de maig de 2016 a les 21:10
Et pot interessar
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència