Espaguetis amb crema de ceps

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 08 de maig de 2016 a les 21:04
Actualitzat el 08 de maig de 2016 a les 21:10
Ingredients per a 2 persones:
 
Salsa de ceps:
10 grams de ceps secs
1 nou de mantega
10 ml. de caldo de pollastre
30 ml. de aigua de remull dels ceps
60 ml. de llet evaporada
½ culleradeta de cafè de Maizena
1 cullerada de llet
Sal i pebre
 
Pasta:
200 grams d'espaguetis
Encenalls de parmesà
 
Preparació:
 
De la crema de ceps:
Poseu en remull els ceps, durant uns 20-25 minuts amb una mica d’aigua.

Poseu a escalfar en una paella la nou de mantega juntament amb el ceps escorreguts del aigua i deixeu-ho coure uns parell de minuts, salpebreu i reserveu-ne uns quants, tot seguit afegiu-hi el caldo i l’aigua del bolets deixant-ho coure uns 5 minuts més, afegiu-hi llavors la llet evaporada i deixeu-la reduir.

Deixateu la ½ cullerada de Maizena amb llet freda per tal que no quedin grumolls i incorporeu-la a la crema anterior, deixeu-la espessí una mica, una vegada estigui al vostre gust de consistència , passeu-la per el Turmix fins obtenir una crema molt fina. Reserveu-la.
 
De la pasta:
Coeu els espaguetis seguint seguit les recomanacions del fabricant, escorreu-los l’aigua un cop cuits i incorporeu-hi la crema de ceps prèviament preescalfada juntament amb els ceps que haureu reservat, coroneu el plat amb els encenalls de parmesà