La restauradora Ada Parellada clou el cicle de trobades culinàries a Granollers

Publicat el 22 de juny de 2006 a les 09:32
Avui dijous es tanca el cicle de trobades culinàries Passa'm la recepta i es fa amb la presència de la restauradora Ada Parellada, que impartirà una conferència sota el títol Consciència del gust. Els assistents hauran de tastar una sèrie d'experiments per comprendre els conceptes exposats. Aquesta trobada tindrà lloc al Centre Cívic de Palou a les 19h. Les persones que hi vulguin participar s'han d'inscriure al mateix Centre Cívic o trucar al telèfon: 93 879 24 69. La restauradora Ada Parellada presenta la conferència basant-se en els cinc sentits: la idea senzilla; el gust es troba en la llengua; la complexitat del sabor: una combinació de gust, olfacte, tacte i vista; la importància del nas: fisiologia i emocions; el cuiner com a potenciador d'il·lusions; preferències innates i preferències culturals en les persones; i un únic sabor.