Avui dijous es tanca el cicle de trobades culinàries Passa'm la recepta i es fa amb la presència de la restauradora Ada Parellada, que impartirà una conferència sota el títol Consciència del gust. Els assistents hauran de tastar una sèrie d'experiments per comprendre els conceptes exposats. Aquesta trobada tindrà lloc al Centre Cívic de Palou a les 19h. Les persones que hi vulguin participar s'han d'inscriure al mateix Centre Cívic o trucar al telèfon: 93 879 24 69. La restauradora Ada Parellada presenta la conferència basant-se en els cinc sentits: la idea senzilla; el gust es troba en la llengua; la complexitat del sabor: una combinació de gust, olfacte, tacte i vista; la importància del nas: fisiologia i emocions; el cuiner com a potenciador d'il·lusions; preferències innates i preferències culturals en les persones; i un únic sabor.

ARA A PORTADA
Publicat el 22 de juny de 2006 a les 09:32
Et pot interessar
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar