Ingredients per a 2 persones:
600 grams de aletes de pollastre
Per la Octo Vinagreta del cuiner David Chang:
30 ml de salsa de soja
30 ml de vinagre d'arròs (si no en teniu, substituir-lo per un que sigui el més suau que tingueu a casa)
1 cullerada sopera d'oli de gira-sol
1 cullerada i mitja de mel ( a la meva versió) a la original porta 1 cullerada sopera i mitja de sucre
1 cullerada sopera de gingebre fresc ratllat
1 cullerada sopera d'all ratllat
1 bitxo de caiena, picat i sense llavors ( a la original un bitxo xilè serrà)
1 culleradeta d'oli de sèsam
Pebre negre acabat de moldre
Barregeu bé tots el ingredients i reserveu.
Preparació:
Posem les aletes amb una solució de sal del 2%, això vol dir 1 litre d’aigua per 20 grams de sal i les deixem a la nevera per espai de uns 45 minuts, passat aquest temps les assequem amb un paper de cuina i les tornem a la nevera, ara per tal que eixuguin bé l’aigua, una hora com mínim.
Preescalfem el forn a 150º C, posem les aletes a una bandeja de forn i les pintem amb la vinagreta reservada, i ja podem posar-les al forn per espai de una hora, a mitja cocció donarem la volta a les aletes i les tornarem a pintar amb la vinagreta.
Les traurem del forn i les deixarem reposar uns 10 minuts aprox. Tapades i per donar-li un punt més daurat les posarem al forn del grill uns 5 minuts, i tot acabant la vinagreta.

- Aletes de pollastre a la Momofuku -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de juny de 2019 a les 16:42
Actualitzat el 16 de juny de 2019 a les 16:44
Et pot interessar
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació