Ingredients:
50 grams de fulles d’espinacs petites i fresques
3 o 4 maduixots
Nous pelades
Formatge parmesà
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de Mòdena
Sal
Preparació:
Renteu molt be les fulles d’espinacs i assequeu-les. Renteu també els maduixots i talleu-los en rodanxes.
Ratlleu el formatge a tires amb l’ajut d’un pelador.
Disposeu els espinacs, maduixots, nous i formatge ratllat sobre un plat amb una mica de gràcia i amaniu al gust.
RECEPTA Amanida d'espinacs, maduixots, nous i parmesà
Cada cap de setmana, les millor receptes
ARA A PORTADA
Publicat el 11 d’abril de 2021 a les 19:44
Actualitzat el 11 d’abril de 2021 a les 19:47
Et pot interessar
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre