Ingredients:
50 grams de fulles d’espinacs petites i fresques
3 o 4 maduixots
Nous pelades
Formatge parmesà
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de Mòdena
Sal
Preparació:
Renteu molt be les fulles d’espinacs i assequeu-les. Renteu també els maduixots i talleu-los en rodanxes.
Ratlleu el formatge a tires amb l’ajut d’un pelador.
Disposeu els espinacs, maduixots, nous i formatge ratllat sobre un plat amb una mica de gràcia i amaniu al gust.
RECEPTA Amanida d'espinacs, maduixots, nous i parmesà
Cada cap de setmana, les millor receptes
ARA A PORTADA
Publicat el 11 d’abril de 2021 a les 19:44
Actualitzat el 11 d’abril de 2021 a les 19:47
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»