Ingredients:
50 grams de fulles d’espinacs petites i fresques
3 o 4 maduixots
Nous pelades
Formatge parmesà
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de Mòdena
Sal
Preparació:
Renteu molt be les fulles d’espinacs i assequeu-les. Renteu també els maduixots i talleu-los en rodanxes.
Ratlleu el formatge a tires amb l’ajut d’un pelador.
Disposeu els espinacs, maduixots, nous i formatge ratllat sobre un plat amb una mica de gràcia i amaniu al gust.
RECEPTA Amanida d'espinacs, maduixots, nous i parmesà
Cada cap de setmana, les millor receptes
ARA A PORTADA
-
Un desdoblament històric i prop d'un any i mig de tall: així seran les obres de l'R3 de Rodalies David Cobo
-
Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers Redacció
-
Granollers: dos anys més d'hegemonia socialista amb obres en marxa i reptes pendents Dani Agudo Torres
-
-
Publicat el 11 d’abril de 2021 a les 19:44
Actualitzat el 11 d’abril de 2021 a les 19:47
Et pot interessar
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»