Ingredients:
50 grams de fulles d’espinacs petites i fresques
3 o 4 maduixots
Nous pelades
Formatge parmesà
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de Mòdena
Sal
Preparació:
Renteu molt be les fulles d’espinacs i assequeu-les. Renteu també els maduixots i talleu-los en rodanxes.
Ratlleu el formatge a tires amb l’ajut d’un pelador.
Disposeu els espinacs, maduixots, nous i formatge ratllat sobre un plat amb una mica de gràcia i amaniu al gust.
RECEPTA Amanida d'espinacs, maduixots, nous i parmesà
Cada cap de setmana, les millor receptes
ARA A PORTADA
Publicat el 11 d’abril de 2021 a les 19:44
Actualitzat el 11 d’abril de 2021 a les 19:47
Et pot interessar
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis