Ingredients:
50 grams de fulles d’espinacs petites i fresques
3 o 4 maduixots
Nous pelades
Formatge parmesà
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de Mòdena
Sal
Preparació:
Renteu molt be les fulles d’espinacs i assequeu-les. Renteu també els maduixots i talleu-los en rodanxes.
Ratlleu el formatge a tires amb l’ajut d’un pelador.
Disposeu els espinacs, maduixots, nous i formatge ratllat sobre un plat amb una mica de gràcia i amaniu al gust.
RECEPTA Amanida d'espinacs, maduixots, nous i parmesà
Cada cap de setmana, les millor receptes
ARA A PORTADA
-
La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes Redacció
-
-
Així va anunciar l'alcalde de Granollers que la Festa Major canviava de dates l'any 1930 Natàlia Pinyol
-
-
Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré» Natàlia Pinyol
Publicat el 11 d’abril de 2021 a les 19:44
Actualitzat el 11 d’abril de 2021 a les 19:47
Et pot interessar
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»
-
Societat Detingut el presumpte autor de l'atropellament múltiple amb vuit ferits
-
Societat Mor ofegat un menor de 15 anys al riu Congost
-
Societat El Consell Comarcal del Vallès Oriental assegura que ja ha pagat a totes les escoles per cobrir les beques menjador
-
Societat Una manifestació a Montornès demana esclarir la mort del jove abatut per la policia
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució