RECEPTA ​Amanida russa amb confitats

Cada cap de setmana, les millors receptes

  • Gyozes -
Publicat el 12 de juliol de 2020 a les 19:35
Actualitzat el 12 de juliol de 2020 a les 19:37
Ingredients per a 2 persones:

2 patates grans
2 pastanagues
Un grapat de pèsols congelats
2 ous durs
Una llauna tonyina escorreguda d’oli
6 anxoves
5-6 cogombres amb vinagre
Maionesa
Olives de kalamata
 
Elaboració:

Posem a bullir les patates amb pell i els ous juntament amb un grapadet de sal. Quan comenci a bullir l’aigua calculem 10 minuts per la cocció del ous, passat aquest temps els retirem i els posem a un bol amb aigua freda. Pel que fa a les patates calculem uns 40 minuts en total o fins que punxant amb un ganivet es desprenguin del ganivet, un cop ja cuites les deixem refredar i una vegada fredes les pelem i les tallem en daus i reservem.

Per altra banda també posem a bullir les pastanagues amb un grapadet de sal durant uns 10 o 15 minuts (segons la mida) i quant faltin uns 5 minuts, hi incorporem el pèsols deixant-los coure fins que siguin cuits de 5-7 minuts. Deixem refredar les pastanagues i els pèsols a un bol  amb aigua freda per tal de tallar les coccions i per a que conservin un color ben brillant, un cop fred ho escorrem i reservem per separat.

Quant tot ja sigui fred tallem o ratllem les pastanagues, les barregem amb la patata, el pèsols, la tonyina esmicolada, els cogombrets tallats a daus petits, les anxoves tallades també a trossets petits ho barregem tot amb la maionesa, fins que tot estigui ben integrat, i per acabar decorem amb els ous ratllats i unes olives de kalamata.