Ingredients per a 2 persones:
2 patates grans
2 pastanagues
Un grapat de pèsols congelats
2 ous durs
Una llauna tonyina escorreguda d’oli
6 anxoves
5-6 cogombres amb vinagre
Maionesa
Olives de kalamata
Elaboració:
Posem a bullir les patates amb pell i els ous juntament amb un grapadet de sal. Quan comenci a bullir l’aigua calculem 10 minuts per la cocció del ous, passat aquest temps els retirem i els posem a un bol amb aigua freda. Pel que fa a les patates calculem uns 40 minuts en total o fins que punxant amb un ganivet es desprenguin del ganivet, un cop ja cuites les deixem refredar i una vegada fredes les pelem i les tallem en daus i reservem.
Per altra banda també posem a bullir les pastanagues amb un grapadet de sal durant uns 10 o 15 minuts (segons la mida) i quant faltin uns 5 minuts, hi incorporem el pèsols deixant-los coure fins que siguin cuits de 5-7 minuts. Deixem refredar les pastanagues i els pèsols a un bol amb aigua freda per tal de tallar les coccions i per a que conservin un color ben brillant, un cop fred ho escorrem i reservem per separat.
Quant tot ja sigui fred tallem o ratllem les pastanagues, les barregem amb la patata, el pèsols, la tonyina esmicolada, els cogombrets tallats a daus petits, les anxoves tallades també a trossets petits ho barregem tot amb la maionesa, fins que tot estigui ben integrat, i per acabar decorem amb els ous ratllats i unes olives de kalamata.

- Gyozes -
- Manel Baxerias
Ara a portada
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
-
-
Societat Un incendi en una nau d'autocaravanes de Granollers obliga al confinament d'una zona comercial
Publicat el 12 de juliol de 2020 a les 19:35
Actualitzat el 12 de juliol de 2020 a les 19:37
Et pot interessar
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència