Ingredients per a 2 persones:
2 patates grans
2 pastanagues
Un grapat de pèsols congelats
2 ous durs
Una llauna tonyina escorreguda d’oli
6 anxoves
5-6 cogombres amb vinagre
Maionesa
Olives de kalamata
Elaboració:
Posem a bullir les patates amb pell i els ous juntament amb un grapadet de sal. Quan comenci a bullir l’aigua calculem 10 minuts per la cocció del ous, passat aquest temps els retirem i els posem a un bol amb aigua freda. Pel que fa a les patates calculem uns 40 minuts en total o fins que punxant amb un ganivet es desprenguin del ganivet, un cop ja cuites les deixem refredar i una vegada fredes les pelem i les tallem en daus i reservem.
Per altra banda també posem a bullir les pastanagues amb un grapadet de sal durant uns 10 o 15 minuts (segons la mida) i quant faltin uns 5 minuts, hi incorporem el pèsols deixant-los coure fins que siguin cuits de 5-7 minuts. Deixem refredar les pastanagues i els pèsols a un bol amb aigua freda per tal de tallar les coccions i per a que conservin un color ben brillant, un cop fred ho escorrem i reservem per separat.
Quant tot ja sigui fred tallem o ratllem les pastanagues, les barregem amb la patata, el pèsols, la tonyina esmicolada, els cogombrets tallats a daus petits, les anxoves tallades també a trossets petits ho barregem tot amb la maionesa, fins que tot estigui ben integrat, i per acabar decorem amb els ous ratllats i unes olives de kalamata.

- Gyozes -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 12 de juliol de 2020 a les 19:35
Actualitzat el 12 de juliol de 2020 a les 19:37
Et pot interessar
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar