Ingredients per a 2 persones:
1 braó de porc
½ ceba
1 pastanaga
1 branqueta d’api
Grapadet de grans de pebre negre
Oli d’oliva
Sal marina
Pebre vermell
Sal Maldon per amanir al final
Elaboració:
Coeu (bulliu) el braó en una olla amb la pastanaga, l’api, aigua i sal durant unes dues hores. Si es fa en olla exprés n’hi ha prou amb de 20 a 30 minuts.
Talleu el braó filetejant-lo i reserveu. En una paella calenta poseu un raig d’oli i aneu passant-hi els filets per tal que agafin color, perquè cuits ja ho estan. Quan els aneu a servir, poseu-los en una plàtera, amanint-los amb pebre vermell, escates de sal Maldon i un bon raig d’oli.
Aquest és un plat ideal per acompanyar amb verdures bullides, com col i patata.

- Braó de porc estil lacón -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 29 d’abril de 2023 a les 20:30
Actualitzat el 29 d’abril de 2023 a les 20:36
Et pot interessar
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar