Ingredients per a 2 persones:
1 braó de porc
½ ceba
1 pastanaga
1 branqueta d’api
Grapadet de grans de pebre negre
Oli d’oliva
Sal marina
Pebre vermell
Sal Maldon per amanir al final
Elaboració:
Coeu (bulliu) el braó en una olla amb la pastanaga, l’api, aigua i sal durant unes dues hores. Si es fa en olla exprés n’hi ha prou amb de 20 a 30 minuts.
Talleu el braó filetejant-lo i reserveu. En una paella calenta poseu un raig d’oli i aneu passant-hi els filets per tal que agafin color, perquè cuits ja ho estan. Quan els aneu a servir, poseu-los en una plàtera, amanint-los amb pebre vermell, escates de sal Maldon i un bon raig d’oli.
Aquest és un plat ideal per acompanyar amb verdures bullides, com col i patata.

- Braó de porc estil lacón -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 29 d’abril de 2023 a les 20:30
Actualitzat el 29 d’abril de 2023 a les 20:36
Et pot interessar
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre