Ingredients per a 2 persones:
1 braó de porc
½ ceba
1 pastanaga
1 branqueta d’api
Grapadet de grans de pebre negre
Oli d’oliva
Sal marina
Pebre vermell
Sal Maldon per amanir al final
Elaboració:
Coeu (bulliu) el braó en una olla amb la pastanaga, l’api, aigua i sal durant unes dues hores. Si es fa en olla exprés n’hi ha prou amb de 20 a 30 minuts.
Talleu el braó filetejant-lo i reserveu. En una paella calenta poseu un raig d’oli i aneu passant-hi els filets per tal que agafin color, perquè cuits ja ho estan. Quan els aneu a servir, poseu-los en una plàtera, amanint-los amb pebre vermell, escates de sal Maldon i un bon raig d’oli.
Aquest és un plat ideal per acompanyar amb verdures bullides, com col i patata.

- Braó de porc estil lacón -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 29 d’abril de 2023 a les 20:30
Actualitzat el 29 d’abril de 2023 a les 20:36
Et pot interessar
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers