Ingredients per a 2 persones:
2 pams de botifarra / llonganissa
½ albergínia
½ pebrot vermell
½ carabassó
3 tomàquets madurs, no gaire grans
Oli i sal
Palets per muntar les broquetes
Preparació:
Netegeu i talleu les verdures en làmines, els tomàquets per la meitat i la botifarra en trossos.
Poseu a escalfar la planxa amb un raig d’oli i, quan estigui calenta, saleu-ho tot i poseu-ho a coure. Un cop al punt, munteu les broquetes, deixant el tomàquets per sucar-hi una mica de pa durant l’àpat. Abans de servir les brotxetes amaniu-les amb un raig d’oli.

- Broquetes de botifarra i verdures -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 08 d’agost de 2021 a les 17:10
Actualitzat el 08 d’agost de 2021 a les 17:14
Et pot interessar
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar