Ingredients per a 2 persones:
2 pams de botifarra / llonganissa
½ albergínia
½ pebrot vermell
½ carabassó
3 tomàquets madurs, no gaire grans
Oli i sal
Palets per muntar les broquetes
Preparació:
Netegeu i talleu les verdures en làmines, els tomàquets per la meitat i la botifarra en trossos.
Poseu a escalfar la planxa amb un raig d’oli i, quan estigui calenta, saleu-ho tot i poseu-ho a coure. Un cop al punt, munteu les broquetes, deixant el tomàquets per sucar-hi una mica de pa durant l’àpat. Abans de servir les brotxetes amaniu-les amb un raig d’oli.

- Broquetes de botifarra i verdures -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 08 d’agost de 2021 a les 17:10
Actualitzat el 08 d’agost de 2021 a les 17:14
Et pot interessar
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Granollers projecta una nova escola bressol i millores en equipaments municipals