Ingredients per a 2 persones:
2 pams de botifarra / llonganissa
½ albergínia
½ pebrot vermell
½ carabassó
3 tomàquets madurs, no gaire grans
Oli i sal
Palets per muntar les broquetes
Preparació:
Netegeu i talleu les verdures en làmines, els tomàquets per la meitat i la botifarra en trossos.
Poseu a escalfar la planxa amb un raig d’oli i, quan estigui calenta, saleu-ho tot i poseu-ho a coure. Un cop al punt, munteu les broquetes, deixant el tomàquets per sucar-hi una mica de pa durant l’àpat. Abans de servir les brotxetes amaniu-les amb un raig d’oli.

- Broquetes de botifarra i verdures -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 08 d’agost de 2021 a les 17:10
Actualitzat el 08 d’agost de 2021 a les 17:14
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»