Recepta | ​Broquetes de botifarra i verdures

Cada cap de setmana, les millor receptes

  • Broquetes de botifarra i verdures -
Publicat el 08 d’agost de 2021 a les 17:10
Actualitzat el 08 d’agost de 2021 a les 17:14
Ingredients per a 2 persones:

2 pams de botifarra / llonganissa

½ albergínia

½ pebrot vermell

½ carabassó

3 tomàquets madurs, no gaire grans

Oli i sal

Palets per muntar les broquetes

 

Preparació:

Netegeu i talleu les verdures en làmines, els tomàquets per la meitat i la botifarra en trossos.

Poseu a escalfar la planxa amb un raig d’oli i, quan estigui calenta, saleu-ho tot i poseu-ho a coure. Un cop al punt, munteu les broquetes, deixant el tomàquets per sucar-hi una mica de pa durant l’àpat. Abans de servir les brotxetes amaniu-les amb un raig d’oli.