RECEPTA Canelons freds de tonyina

Publicat el 01 de setembre de 2018 a les 19:19
Actualitzat el 01 de setembre de 2018 a les 19:22
Ingredients 2 persones:
 
10 plaques de canelons pre-cuits
1 llauna gran de tonyina
3 ous durs
Maionesa
Un grapat de olives farcides
Unes fulles d’enciam
Porradell per decorar
 
Elaboració:

Poseu en remull les plaques de canelons amb aigua calenta ½ hora o segons diguin les recomanacions del fabricant.

Per fer el farcit talleu les olives farcides en rodelles i reserveu-ne unes quantes per decorar, la resta les poseu en un bol al que anirem incorporant la resta dels ingredients, els ous durs tallats ben petits juntament la tonyina esmicolada i sense oli, l’enciam tallat també ben petit i per últim una cullerada gran de maionesa. Remenarem tot bé per integrar tos els ingredients i reservem.

Passat el temps de remull de la pasta les traurem de l’aigua i anirem assecant les plaques de canelons amb paper de cuina, un cop seques les posarem de forma que puguem procedir a fer el farciment, Una vegada escampades posarem una cullerada petita de maionesa a cada una de elles, escamparem i posarem una mica de farcit reservat, el repartirem uniformement i procedirem a fer els canelons enrotllant-los sobre si mateixos. Els anem posant en una safata i quan els tinguem tots fets posarem una mica més de maionesa per sobre de cada caneló. L’escampem i decorem amb els talls d’oliva reservats al principi juntament amb una mica de porradell tallat ben petit.

Tapem la safata amb paper film i deixem refredar a la nevera fins el moment de servir a taula.