Ingredients per a 3-4 persones:
½ conill
¼ de pollastre
1 manat d’alls tendres
1 bric petit de llet evaporada
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre recent mòlt
Elaboració:
Netegem els alls tendres i els posem en una paella amb un rajolí d’oli, una mica d’aigua i un polsim de sal. Els anirem coent fins que arribin a ser gairebé transparents. Quan arribin a aquest punt afegim el bric de llet evaporada, remenem una mica i ho traiem del foc, ho posem al got de la batedora i emulsionem fins obtenir una crema untuosa. Reservem.
En una cassola amb oli enrossim el conill i el pollastre tallats a trossos, salpebrats.
Un cop siguin rossos els talls, afegim aigua, o un brou suau, fins a cobrir-ne la meitat; deixant-lo coure a foc lent fins que el suc tingui consistència de salsa, arribat aquest punt en que les carns ja seran ben tendres, incorporarem la crema d’alls tendres reservada, deixant-la uns deu minuts més per tal que se incorporin els sabors de les carns amb la crema d’alls i ja podem servir.

ARA A PORTADA
Publicat el 25 d’agost de 2018 a les 17:23
Actualitzat el 25 d’agost de 2018 a les 17:25
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»