Ingredients per a 3-4 persones:
½ conill
¼ de pollastre
1 manat d’alls tendres
1 bric petit de llet evaporada
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre recent mòlt
Elaboració:
Netegem els alls tendres i els posem en una paella amb un rajolí d’oli, una mica d’aigua i un polsim de sal. Els anirem coent fins que arribin a ser gairebé transparents. Quan arribin a aquest punt afegim el bric de llet evaporada, remenem una mica i ho traiem del foc, ho posem al got de la batedora i emulsionem fins obtenir una crema untuosa. Reservem.
En una cassola amb oli enrossim el conill i el pollastre tallats a trossos, salpebrats.
Un cop siguin rossos els talls, afegim aigua, o un brou suau, fins a cobrir-ne la meitat; deixant-lo coure a foc lent fins que el suc tingui consistència de salsa, arribat aquest punt en que les carns ja seran ben tendres, incorporarem la crema d’alls tendres reservada, deixant-la uns deu minuts més per tal que se incorporin els sabors de les carns amb la crema d’alls i ja podem servir.

ARA A PORTADA
Publicat el 25 d’agost de 2018 a les 17:23
Actualitzat el 25 d’agost de 2018 a les 17:25
Et pot interessar
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar