Ingredients 3-4 persones:
Talls de lloms d'un conill
6 ales de pollastre
300 grams de rovellons
2 dents d’all
½ litre de brou de pollastre
Un raig de vi ranci
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre recent mòlt
Julivert
Preparació:
En una cassola amb oli enrossim els talls de conill i les aletes pollastre tallades en trossos, salpebrem.
Un cop les carns siguin rosses, afegim els grans d’all i deixem coure un parell de minuts, desglacem amb un bon raig de vi ranci tot deixant que s’evapori l’alcohol, arribat aquest punt incorporem el brou, tapem la cassola i deixem que faci xup-xup a foc baix i quant el líquid tingui consistència de salsa, estarem en el punt en que les carns ja seran ben tendres, incorporem el rovellons que prèviament haurem netejat i passat per la paella uns 2-3 minuts, deixant passar uns 5 minuts més, per tal que se incorporin els sabors de les carns, rectifiquem el punt de sal. I per servir decorem el plat amb una mica de julivert picat.
RECEPTA Cassoleta de conill i pollastre amb rovellons
Cada cap de setmana, les millor receptes

- Cassoleta de conill i pollastre amb rovellons -
- Manel Baxerias
Ara a portada
Publicat el 13 de desembre de 2020 a les 22:16
Actualitzat el 13 de desembre de 2020 a les 22:19
Et pot interessar
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència
-
Societat Les obres de l'R3 es tornen a enrederir per coincidir amb les de l'R4 a Montcada