Ingredients per a 2 persones:
2 talls del morro de bacallà dessalat
1/2 pebrot vermell
1/2 ceba tendra
1/2 porro la part blanca
1 cullerada de postres de mel
1 grapat de pinyons
1 grapat de panses sense pinyols
Farina
Oli d’oliva suau
Sal
Preparació:
Primer netegem el pebrot de llavors amb un pela patates li traiem la pell, el tallem en daus petits i els reservem.
Posarem a coure en una cossola la ceba i el porro amb un rajolí d’oli i un punt de sal per tal que comencin a suar la ceba i el porro, i quan comenci a ser transparent la ceba hi afegim els daus de pebrot, tot deixant-ho coure tot amb foc baix.
En una altra paella posem a torrar una mica els pinyons per tal que agafin color i deixin anar l’aroma del fruit sec i, quan siguin daurats, apaguem el foc i reservem.
Posem a escalfar oli en una paella. Quan sigui calent posem a fregir el talls de morro de bacallà que prèviament haurem passat per farina tot traient-li l’excés de farina els posarem a fregir amb la pell cara baix. Tan punt canviï de color podem donar la volta.
Per últim posem a escalfar el forn a 200ºC, posarem els talls de bacallà a una safata per anar al forn i per sobre el sofregit de ceba, porro, pebrot, els pinyons, les panses i una cullerada de mel per sobre i posem la safata al forn per espai de uns 10 minuts, passat aquest temps ja podem servir.

- El bacallà de la Teresa -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 09 de gener de 2022 a les 16:47
Actualitzat el 09 de gener de 2022 a les 16:50
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»