Ingredients per a 2 persones:
2 talls del morro de bacallà dessalat
1/2 pebrot vermell
1/2 ceba tendra
1/2 porro la part blanca
1 cullerada de postres de mel
1 grapat de pinyons
1 grapat de panses sense pinyols
Farina
Oli d’oliva suau
Sal
Preparació:
Primer netegem el pebrot de llavors amb un pela patates li traiem la pell, el tallem en daus petits i els reservem.
Posarem a coure en una cossola la ceba i el porro amb un rajolí d’oli i un punt de sal per tal que comencin a suar la ceba i el porro, i quan comenci a ser transparent la ceba hi afegim els daus de pebrot, tot deixant-ho coure tot amb foc baix.
En una altra paella posem a torrar una mica els pinyons per tal que agafin color i deixin anar l’aroma del fruit sec i, quan siguin daurats, apaguem el foc i reservem.
Posem a escalfar oli en una paella. Quan sigui calent posem a fregir el talls de morro de bacallà que prèviament haurem passat per farina tot traient-li l’excés de farina els posarem a fregir amb la pell cara baix. Tan punt canviï de color podem donar la volta.
Per últim posem a escalfar el forn a 200ºC, posarem els talls de bacallà a una safata per anar al forn i per sobre el sofregit de ceba, porro, pebrot, els pinyons, les panses i una cullerada de mel per sobre i posem la safata al forn per espai de uns 10 minuts, passat aquest temps ja podem servir.

- El bacallà de la Teresa -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 09 de gener de 2022 a les 16:47
Actualitzat el 09 de gener de 2022 a les 16:50
Et pot interessar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous