Ingredients per a 2 persones:
200 grams de llenties caviar (beluga)
1 os de pernil
1 tros petit d’alga kombu
1 ceba
1 tomàquet gran i madur
1 pastanaga
150 grams de botifarra blanca
Aigua
1 fulla de llorer
1 dent d’all
Pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal
Preparació:
Posem a coure les llenties directament a una olla, les cobrim amb aigua dos dits per damunt, juntament amb l’os de pernil i el tros d’alga, la cocció es fa a foc baix. La cocció es aproximadament 30-35 minuts. (No cal posar-les en remull).
Mentre, posem a sofregir la ceba i la pastanaga tallades en brunoise. En quan la ceba comenci a transparentar hi posem la dent d’all, sencera amb pell i la fulla de llorer i deixem que acabi de coure la ceba, afegim una cullerada de pebre vermell de la Vera, li donem un parell de voltes per evitar que es cremi i tot seguit afegim el tomàquet ratllat, deixant que es sofregeixi el conjunt. Quan el sofregit estigui a punt ja podem incorporar-hi les llenties, que suposadament ja son cuites, amb una mica d’aigua de la seva cocció, deixem que tots ingredients s’integrin i quant faltin un parell de minuts per servir incorporem els talls de botifarra blanca.

ARA A PORTADA
Publicat el 16 de febrer de 2019 a les 17:51
Actualitzat el 16 de febrer de 2019 a les 17:54
Et pot interessar
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació