Ingredients per a 2 persones:
200 grams de llenties caviar (beluga)
1 os de pernil
1 tros petit d’alga kombu
1 ceba
1 tomàquet gran i madur
1 pastanaga
150 grams de botifarra blanca
Aigua
1 fulla de llorer
1 dent d’all
Pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal
Preparació:
Posem a coure les llenties directament a una olla, les cobrim amb aigua dos dits per damunt, juntament amb l’os de pernil i el tros d’alga, la cocció es fa a foc baix. La cocció es aproximadament 30-35 minuts. (No cal posar-les en remull).
Mentre, posem a sofregir la ceba i la pastanaga tallades en brunoise. En quan la ceba comenci a transparentar hi posem la dent d’all, sencera amb pell i la fulla de llorer i deixem que acabi de coure la ceba, afegim una cullerada de pebre vermell de la Vera, li donem un parell de voltes per evitar que es cremi i tot seguit afegim el tomàquet ratllat, deixant que es sofregeixi el conjunt. Quan el sofregit estigui a punt ja podem incorporar-hi les llenties, que suposadament ja son cuites, amb una mica d’aigua de la seva cocció, deixem que tots ingredients s’integrin i quant faltin un parell de minuts per servir incorporem els talls de botifarra blanca.

ARA A PORTADA
Publicat el 16 de febrer de 2019 a les 17:51
Actualitzat el 16 de febrer de 2019 a les 17:54
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Granollers projecta una nova escola bressol i millores en equipaments municipals
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau