Ingredients per a dues persones:
4-6 rodanxes de lluç, tallades al gruix que us agradi
2 patates mitjanes
4 -5 calçots (a casa, quan estan en temporada, en fem conserva i així en podem gaudir tot l’any)
1 tomàquet
Oli i sal
Pebre blanc
Preparació:
Pelem les patates i les tallem en rodanxes de ½ centímetre de gruix aproximadament. Tallem també els calçots i el tomàquet en quarts. Passem per una paella amb un raig d’oli les patates i, un cop daurades, les posem al fons d’una safata de forn. Fem el mateix amb els calçots i per últim amb el tomàquet. Ho fem per separat perquè els temps de cocció son molt diferents.
Agafem la safata amb les verdures, salpebrem els talls de lluç i els posem damunt. Afegim un bon raig d’oli, posem la safata al forn preescalfat a uns 150º durant uns 15 – 20 minuts depenent del gruix dels talls de lluç. Si t’agrada el peix poc fet, escurça el temps de cocció en uns 5 minuts deixant així el peix al punt.

- ?Lluç al forn sobre llit de calçots confitats. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 12 de març de 2023 a les 18:26
Actualitzat el 12 de març de 2023 a les 18:31
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»