Ingredients per a dues persones:
4-6 rodanxes de lluç, tallades al gruix que us agradi
2 patates mitjanes
4 -5 calçots (a casa, quan estan en temporada, en fem conserva i així en podem gaudir tot l’any)
1 tomàquet
Oli i sal
Pebre blanc
Preparació:
Pelem les patates i les tallem en rodanxes de ½ centímetre de gruix aproximadament. Tallem també els calçots i el tomàquet en quarts. Passem per una paella amb un raig d’oli les patates i, un cop daurades, les posem al fons d’una safata de forn. Fem el mateix amb els calçots i per últim amb el tomàquet. Ho fem per separat perquè els temps de cocció son molt diferents.
Agafem la safata amb les verdures, salpebrem els talls de lluç i els posem damunt. Afegim un bon raig d’oli, posem la safata al forn preescalfat a uns 150º durant uns 15 – 20 minuts depenent del gruix dels talls de lluç. Si t’agrada el peix poc fet, escurça el temps de cocció en uns 5 minuts deixant així el peix al punt.

- ?Lluç al forn sobre llit de calçots confitats. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 12 de març de 2023 a les 18:26
Actualitzat el 12 de març de 2023 a les 18:31
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Granollers projecta una nova escola bressol i millores en equipaments municipals
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau