Arriba la tardor, i tot i que no fa fred, comencem a preparar postres una mica més contundents.
Ingredients: (Per un motlle de 18 cm de diàmetre)
350 grams de formatge crema
3 ous L
100 grams de sucre
175 ml de nata 35% MG
40 grams de farina
Preparació:
Preescalfem el forn a 200 ºC. En un bol aneu barrejant tots els ingredients.
Agafem un paper de forn, l’humitegem i l’escorrem bé. Això ens permetrà ajustar-lo bé dins el motlle.
Un cop folrat el motlle, hi abocarem tota massa, mirarem de repartir-la bé i l’introduirem al forn uns 40-45 minuts, depenent del forn.
En el meu cas, la cocció l’he fet en 30 minuts només amb la part de baix, i la resta de minuts fins els 45 amb part baixa i l’alta del forn engegades. Comprovarem que agafa color daurat i, passats els 45 minuts, apaguem el forn deixant el motlle dins amb la porta entreoberta uns 20 minuts. Passat aquest temps ja podem treure’l i deixar-lo refredar del tot abans de poder-lo desemmotllar.
És millor menjar-lo a temperatura ambient.

- Pastís de formatge de La Viña. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
-
-
Alumnat de l’institut Cumella i de l’Escola Pia de Caldes empaten a la 3a edició de la Lliga de Debat Redacció
-
Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat» Redacció
-
Una investigació iniciada a Mollet permet desarticular una xarxa internacional de tràfic de drogues Redacció
-
Publicat el 24 de setembre de 2022 a les 13:17
Actualitzat el 24 de setembre de 2022 a les 13:30
Et pot interessar
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers