Arriba la tardor, i tot i que no fa fred, comencem a preparar postres una mica més contundents.
Ingredients: (Per un motlle de 18 cm de diàmetre)
350 grams de formatge crema
3 ous L
100 grams de sucre
175 ml de nata 35% MG
40 grams de farina
Preparació:
Preescalfem el forn a 200 ºC. En un bol aneu barrejant tots els ingredients.
Agafem un paper de forn, l’humitegem i l’escorrem bé. Això ens permetrà ajustar-lo bé dins el motlle.
Un cop folrat el motlle, hi abocarem tota massa, mirarem de repartir-la bé i l’introduirem al forn uns 40-45 minuts, depenent del forn.
En el meu cas, la cocció l’he fet en 30 minuts només amb la part de baix, i la resta de minuts fins els 45 amb part baixa i l’alta del forn engegades. Comprovarem que agafa color daurat i, passats els 45 minuts, apaguem el forn deixant el motlle dins amb la porta entreoberta uns 20 minuts. Passat aquest temps ja podem treure’l i deixar-lo refredar del tot abans de poder-lo desemmotllar.
És millor menjar-lo a temperatura ambient.

- Pastís de formatge de La Viña. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 24 de setembre de 2022 a les 13:17
Actualitzat el 24 de setembre de 2022 a les 13:30
Et pot interessar
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar