Arriba la tardor, i tot i que no fa fred, comencem a preparar postres una mica més contundents.
Ingredients: (Per un motlle de 18 cm de diàmetre)
350 grams de formatge crema
3 ous L
100 grams de sucre
175 ml de nata 35% MG
40 grams de farina
Preparació:
Preescalfem el forn a 200 ºC. En un bol aneu barrejant tots els ingredients.
Agafem un paper de forn, l’humitegem i l’escorrem bé. Això ens permetrà ajustar-lo bé dins el motlle.
Un cop folrat el motlle, hi abocarem tota massa, mirarem de repartir-la bé i l’introduirem al forn uns 40-45 minuts, depenent del forn.
En el meu cas, la cocció l’he fet en 30 minuts només amb la part de baix, i la resta de minuts fins els 45 amb part baixa i l’alta del forn engegades. Comprovarem que agafa color daurat i, passats els 45 minuts, apaguem el forn deixant el motlle dins amb la porta entreoberta uns 20 minuts. Passat aquest temps ja podem treure’l i deixar-lo refredar del tot abans de poder-lo desemmotllar.
És millor menjar-lo a temperatura ambient.

- Pastís de formatge de La Viña. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 24 de setembre de 2022 a les 13:17
Actualitzat el 24 de setembre de 2022 a les 13:30
Et pot interessar
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre