Recepta | Pastís de formatge de La Viña

Cada setmana, les millors receptes

  • Pastís de formatge de La Viña. -
Publicat el 24 de setembre de 2022 a les 13:17
Actualitzat el 24 de setembre de 2022 a les 13:30
Arriba la tardor, i tot i que no fa fred, comencem a preparar postres una mica més contundents.

Ingredients: (Per un motlle de 18 cm de diàmetre)

350 grams de formatge crema

3 ous L

100 grams de sucre

175 ml de nata 35% MG

40 grams de farina


Preparació:

Preescalfem el forn a 200 ºC. En un bol aneu barrejant tots els ingredients.

Agafem un paper de forn, l’humitegem i l’escorrem bé. Això ens permetrà ajustar-lo bé dins el motlle.

Un cop folrat el motlle, hi abocarem tota massa, mirarem de repartir-la bé i l’introduirem al forn uns 40-45 minuts, depenent del forn.

En el meu cas, la cocció l’he fet en 30 minuts només amb la part de baix, i la resta de minuts fins els 45 amb part baixa i l’alta del forn engegades. Comprovarem que agafa color daurat i, passats els 45 minuts, apaguem el forn deixant el motlle dins amb la porta entreoberta uns 20 minuts. Passat aquest temps ja podem treure’l i deixar-lo refredar del tot abans de poder-lo desemmotllar.     

És millor menjar-lo a temperatura ambient.