Ingredients:
2 ous
200 grams de sucre
150 grams de farina
460 ml. de llet
50 grams de mantega
Canyella en pols per empolsir
Elaboració:
Preescalfem el forn a 180º C, amb calor amunt i avall. Si té funció de ventilador, la posarem en marxa per repartir millor l’aire calent.
Batem els ous amb el sucre, afegint-hi la farina que prèviament haurem tamisat, juntament amb la meitat de la llet. Batem fins barrejar-ho bé i, un cop la barreja sigui homogènia, afegirem la resta de la llet i tornarem a batre fins que tot estigui ben barrejat.
Pintem amb la mantega el motlle en el que courem la Quesada.
Aboquem la barreja que hem preparat dins del motlle i remenem perquè la mantega es barregi bé. Empolsirem per sobre amb la canyella en pols, posant-hi la quantitat al gust de cadascú.
Posem el motlle al forn durant una hora aproximadament. Com que és un pastis humit, té molta llet, la seva textura s’acosta mes a la d’un flam que a la d’un coc, per tant si el punxem amb l’escuradents com faríem amb altres pastissos sempre ens sortirà humit. Un cop cuit deixem refredar en el mateix motlle.
- Quesada Pasiega -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 26 de setembre de 2021 a les 18:18
Actualitzat el 26 de setembre de 2021 a les 18:23
Et pot interessar
-
Societat
Renfe i el Govern ampliaran finalment la freqüència dels busos entre la Garriga i Barcelona pel macrotall de l'R3
-
Societat
Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat
Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat
Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat
Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat
Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
