Recepta | Tombes de xocolata per Halloween

Cada setmana, les millors receptes

  • Tombes de xocolata per Halloween. -
Publicat el 23 d’octubre de 2021 a les 12:34
Actualitzat el 23 d’octubre de 2021 a les 12:39
Ingredients (per a 6 gotets)

Per la crema de xocolata:

200 grams xocolata negra sense sucre

1 culleradeta de cafè soluble (opció per donar-li un punt més amarg)

4 iogurts grecs

Per la decoració:

20 galetes Oreo® (sense la crema)

6 galetes quadrades

50 grams de xocolata fondant 70%

 
Preparació:

La crema:

Primer trencarem a trossos la rajola de xocolata i la posarem a desfer dins de un bol al microones per  intervals de 30 a 30 segons a baixa potència, o bé en un cassó al bany maria, remenant amb una espàtula. Un cop fosa, afegim el cafè soluble i remenem per tal que tot s’integri.

En un altre bol aboquem tots els iogurts, afegim la xocolata fosa i ho barregem tot bé amb la espàtula. Quan estigui tot ben integrat, abocarem la barreja als gotets, els taparem a pell amb paper film i els posarem  a refredar a la nevera per un espaí mínim de dues hores.

Per la presentació, trinxarem les parts de xocolata de les galetes Oreo com si fos terra. La forma més fàcil es posar-les entre dos papers de forn i passar-li el corró per sobre, ja ben trinxades les reservem per el moment de servir.

La decoració:

Per acabar amb la decoració, desfarem el xocolata fondant, amb el mateix procediment que hem emprat per a fer l’anterior, prepararem un cornet per al xocolata fos i anirem decorant les altres galetes per la part de darrera amb la inscripció que vulgueu posar-hi.

En el moment de servir, posarem la terra de galeta reservada, es posa en aquest moment per tal que es mantingui cruixent i a modus de lapida la galeta decorada amb la inscripció.