El tram Abrera - Viladecavalls de la B-40 entrarà en funcionament a l'octubre

A partir d'aquest dimecres es tallarà el trànsit al pas inferior de la C-16 a l'enllaç de Terrassa Oest per les obres d'ampliació del nombre de carrils

La B-40 a Terrassa
La B-40 a Terrassa | GSV
Redacció
28 de març del 2023
Les obres de la B-40 avancen segons el calendari previst. En concret, el tram entre Abrera (túnel d'Olesa) i l'enllaç amb la C-58 (autovia de la Bauma), amb la C-16 (autopista Terrassa-Manresa) i amb el tram ja construït fins al Nord de Terrassa estarà enllestit a l'octubre de 2023.

Així ho han comunicat representants de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, organisme del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, a la tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, en una reunió aquest dilluns.

En aquesta trobada s'ha informat de l'entrada en funcionament de dos nous accessos a la C-16 i la C-58 des de la B-40 en direcció a Barcelona.

Per altra banda, serà necessari un tall de trànsit a partir d'aquest dimecres, 29 de març, del pas inferior de la C-16 a l'enllaç de Terrassa Oest en direcció a Barcelona, on es creua amb l'autovia de la Bauma (carrer de Rafael de Campalans, al barri del Roc Blanc), per les obres d'ampliació del nombre de carrils, que passarà de dos a tres. L'Ajuntamen recomana seguir els itineraris alternatius i els missatges informatius que s'habilitaran a les pantalles electròniques variables de la C-16.