Àngel Ros anuncia la seva intenció de presentar-se a les municipals del 2019

L'alcalde de Lleida ha indicat que farà el pas a la reelecció si li demana el seu partit | Ho ha dit durant la conferència anual que organitza el Col·legi de Periodistes

04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 21:50h
Àngel Ros durant la conferència
Àngel Ros durant la conferència | Àlvar Llobet
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat aquest dimarts la seva intenció de presentar-se com a candidat del PSC a les eleccions del 2019 si li demana el partit i rep el suport de la seva família. "Si el partit m'ho demana, em tornaré a presentar a les eleccions municipals del 2019", ha dit Ros.

El paer en cap ha sorprès amb aquesta declaració al final de la tradicional conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes que s'ha fet al teatre de La Llotja davant uns 200 empresaris lleidatans. Ros ha tancat, d'aquesta manera, el debat sobre la seva successió, creixent en els darrers mesos a la ciutat. Si finalment fa el pas, les del 2019 seran les quartes eleccions del líder socialista, que va assolir dues majories absolutes (2007 i 2011) i una victòria amb vuit regidors el 24 de maig del 2015. 

​Les paraules de Ros en relació al seu futur com a candidat a l'alcaldia de Lleida en els comicis del 2019 han estat acollides amb tímids aplaudiments pel públic que ha assistit a la conferència, que han pogut escoltar les prioritats polítiques de l'alcalde en materia econòmica, d'educació, de comerç i de cultura. 

Ros carrega contra les propostes polítiques de l'oposició

L'alcalde socialista també ha fet esment a les noves formes de fer política i ha criticat les propostes que en aquests primers dos anys de legislatura han fet quatre dels sis partits de l'oposició, en clara referència al PDECat, ERC, la Crida per Lleida i el Comú. "EM costa trobar la defensa de l'interès per a la ciutat que tenen les seves propostes", ha indicat un Ros que ha estat acompanyat pels membres del seu govern i per diversos polítics de l'oposició.