Aquesta és d'aquelles receptes que sorgeixen del no-res, fàcils i ràpides de fer.
Tenia a la nevera un alvocat que em va sobrar de fer guacamole (aquí) i el vaig aprofitar.
Ingredients per a 2 persones:
1 alvocat gran
100 cc de crema de llet freda
200-250 cc de llet freda
4-6 gambes salades cuites
Unes gotes de suc de llimona
Sal, pebre negre
Fulles d'alfàbrega
Oli d'oliva verge extra
Tritureu unes fulles d'alfàbrega amb uns 50 cc. d'oli. Reserveu.
Peleu les gambes. Reserveu-les.
Poseu en una batedora o robot la polpa de l'alvocat, el suc de llimona, la crema de llet i la meitat de llet, un polsim de sal i tritureu bé fins a deixar una crema fina.
Afegiu més llet fins a deixar la crema amb la consistència desitjada.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Aboqueu la crema en un got per portar a taula, poseu les gambes al centre i una cullerada de l'oli d'alfàbrega.
Serviu.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 05 d’octubre de 2017 a les 23:59
Et pot interessar
-
Societat
L'interior dels Jutjats de Cervera es millorarà per adaptar-lo a un futur tercer jutjat
-
Societat
Agricultura obre la primera convocatòria per arrendar terres agràries en desús
-
Societat
JARC demana un «sí» ferm a la modernització del canal d’Urgell i exigeix més suport públic
-
Societat
El Govern duplica els fons per allotjar temporers a Ponent i activa un pla contra la calor extrema
-
Societat
Mollerussa activa la neteja urgent de l’avinguda del Canal per la presència d’estornells
-
Societat
Enxampen tres persones que robaven cable de coure al Palau d'Anglesola fent-se passar per operaris de manteniment
