Aquesta és d'aquelles receptes que sorgeixen del no-res, fàcils i ràpides de fer.
Tenia a la nevera un alvocat que em va sobrar de fer guacamole (aquí) i el vaig aprofitar.
Ingredients per a 2 persones:
1 alvocat gran
100 cc de crema de llet freda
200-250 cc de llet freda
4-6 gambes salades cuites
Unes gotes de suc de llimona
Sal, pebre negre
Fulles d'alfàbrega
Oli d'oliva verge extra
Tritureu unes fulles d'alfàbrega amb uns 50 cc. d'oli. Reserveu.
Peleu les gambes. Reserveu-les.
Poseu en una batedora o robot la polpa de l'alvocat, el suc de llimona, la crema de llet i la meitat de llet, un polsim de sal i tritureu bé fins a deixar una crema fina.
Afegiu més llet fins a deixar la crema amb la consistència desitjada.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Aboqueu la crema en un got per portar a taula, poseu les gambes al centre i una cullerada de l'oli d'alfàbrega.
Serviu.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 05 d’octubre de 2017 a les 23:59
Et pot interessar
-
Societat El Col·legi de Periodistes inaugura oficialment la nova seu de Lleida
-
Societat La planta de biogàs de la Sentiu de Sió «es farà sí o sí» per garantir el futur dels ramaders, segons els promotors
-
Societat Una dona declara que un veí la va drogar i la va intentar violar a Agramunt
-
Societat Investiguen un veí de Rosselló per matar amb un quad una vaqueta en un «encierro»
-
Societat Escàndol animal a la Noguera: una gossa maltractada mor després que els Agents Rurals la retornessin al seu propietari
-
Societat Centenars de persones es manifesten a Lleida amb motiu de la vaga per Palestina