Aquesta és d'aquelles receptes que sorgeixen del no-res, fàcils i ràpides de fer.
Tenia a la nevera un alvocat que em va sobrar de fer guacamole (aquí) i el vaig aprofitar.
Ingredients per a 2 persones:
1 alvocat gran
100 cc de crema de llet freda
200-250 cc de llet freda
4-6 gambes salades cuites
Unes gotes de suc de llimona
Sal, pebre negre
Fulles d'alfàbrega
Oli d'oliva verge extra
Tritureu unes fulles d'alfàbrega amb uns 50 cc. d'oli. Reserveu.
Peleu les gambes. Reserveu-les.
Poseu en una batedora o robot la polpa de l'alvocat, el suc de llimona, la crema de llet i la meitat de llet, un polsim de sal i tritureu bé fins a deixar una crema fina.
Afegiu més llet fins a deixar la crema amb la consistència desitjada.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Aboqueu la crema en un got per portar a taula, poseu les gambes al centre i una cullerada de l'oli d'alfàbrega.
Serviu.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 05 d’octubre de 2017 a les 23:59
Et pot interessar
-
Societat Raimat enceta una verema marcada pel fred amb bones previsions de qualitat
-
Societat Assir Lleida i Popetaines impulsen un model integral per a la lactància materna
-
Societat La Diputació rehabilita la carretera entre les Borges i la Floresta
-
Societat Les fades de Carner-Ribalta «s’escapen» del vandalisme
-
Societat L’últim gest solidari d’Anna Salvadó recapta més de 6.000 euros per Palestina
-
Societat Educació planteja reduir ràtios als centres de màxima complexitat de Lleida