Aquesta és d'aquelles receptes que sorgeixen del no-res, fàcils i ràpides de fer.
Tenia a la nevera un alvocat que em va sobrar de fer guacamole (aquí) i el vaig aprofitar.
Ingredients per a 2 persones:
1 alvocat gran
100 cc de crema de llet freda
200-250 cc de llet freda
4-6 gambes salades cuites
Unes gotes de suc de llimona
Sal, pebre negre
Fulles d'alfàbrega
Oli d'oliva verge extra
Tritureu unes fulles d'alfàbrega amb uns 50 cc. d'oli. Reserveu.
Peleu les gambes. Reserveu-les.
Poseu en una batedora o robot la polpa de l'alvocat, el suc de llimona, la crema de llet i la meitat de llet, un polsim de sal i tritureu bé fins a deixar una crema fina.
Afegiu més llet fins a deixar la crema amb la consistència desitjada.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Aboqueu la crema en un got per portar a taula, poseu les gambes al centre i una cullerada de l'oli d'alfàbrega.
Serviu.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 05 d’octubre de 2017 a les 23:59
Et pot interessar
-
Societat Catalunya preveu una collita de pera un 43% més gran que la de l'any passat, però encara per sota de la mitjana
-
Societat Dos germans de Bellpuig reben una reclamació d’Hisenda per una multa del seu pare ja difunt
-
Societat El turisme a Lleida es concentra en pics d’estiu i hivern, amb comarques que quintuplican la població
-
Societat La coca de recapte, estrella del Sant Joan a Lleida
-
Societat ERC denuncia la degradació del Clot i acusa Larrosa de frivolitzar els problemes del barri
-
Societat Larrosa denuncia la sentència de Sixena com un atac al patrimoni