No totes les hamburgueses tenen de ser de carn, també poden ser de verdures.
Ingredients per a 3-4 persones:
200 gr de romanesco cuita al dente
1 ou
3 c / s de formatge cheedar ratllat
2 c / s de pa ratllat
1 c / s d'ametlla laminada
Sal, pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Coeu la verdura al dente, millor al vapor.
Amb una forquilla aixafeu una mica el romanesco, li afegiu un ou batut, el formatge, el pa ratllat, salpebreu al gust i ho barregeu tot fent una massa homogènia.
Afegiu ara l'ametlla laminada integrant-la a la massa.
Feu hamburgueses no massa grans, cuineu-les a la planxa amb unes gotes d'oli i daureu-les per ambdós costats.
Blog de cuina de la dolorss
Hamburgueses vegetals de romanesco, formatge i ametlles
La recepta de la blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 05 de maig de 2018 a les 22:50
Et pot interessar
-
Societat Entra en vigor el Pla d'emergència de les preses de Baserca i Llauset
-
Societat Agroseguro preveu enllestir els peritatges de la pedregada d'abril la setmana vinent
-
Societat Entitats exigeixen a la Paeria un concurs públic per dirigir la Panera
-
Societat Lleida ja té els seus quatre primers «Joves Referents»