No totes les hamburgueses tenen de ser de carn, també poden ser de verdures.
Ingredients per a 3-4 persones:
200 gr de romanesco cuita al dente
1 ou
3 c / s de formatge cheedar ratllat
2 c / s de pa ratllat
1 c / s d'ametlla laminada
Sal, pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Coeu la verdura al dente, millor al vapor.
Amb una forquilla aixafeu una mica el romanesco, li afegiu un ou batut, el formatge, el pa ratllat, salpebreu al gust i ho barregeu tot fent una massa homogènia.
Afegiu ara l'ametlla laminada integrant-la a la massa.
Feu hamburgueses no massa grans, cuineu-les a la planxa amb unes gotes d'oli i daureu-les per ambdós costats.
Blog de cuina de la dolorss
Hamburgueses vegetals de romanesco, formatge i ametlles
La recepta de la blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 05 de maig de 2018 a les 22:50
Et pot interessar
-
Societat
Balaguer opta a 12,5 milions per transformar a fons el Centre Històric entre 2026 i 2030
-
Societat
Lleida es reivindica amb l’Agrobiotech, la fira del futur del camp
-
Societat
Jutjaran la treballadora d'un local d'oci de l'Alta Ribagorça per traficar amb cocaïna i heroïna
-
Societat
El Govern ultima canvis perquè més regants accedeixin als ajuts de la modernització dels Canals d’Urgell
-
Societat
Lleida guanya pes en la nova compra d’habitatges socials: Incasòl adquirirà 98 pisos a la ciutat
-
Societat
L'interior dels Jutjats de Cervera es millorarà per adaptar-lo a un futur tercer jutjat
