La cuina de la Cerdanya es degusta a Barcelona

Publicat el 24 de febrer de 2009 a les 19:25

Es tracta d'una quinzenal adreçada a grups de gent, amb un menú degustació que val seixanta euros. L'octubre passat es va celebrar una altra quinzenal sobre menjar mexicà, i pròximament s'organitzaran unes jornades sobre cuina japonesa.

Fèlix Duran és el cuiner escollit per la cadena d'hotels Catalonia per ser el protagonista de la quinzenal gastronòmica. Té un restaurant a la Cerdanya i durant nou anys ha estat coordinador gastronòmic del festival 'Iberian Festival' de Nova York. Per aquesta ocasió, elaborarà una mostra dels plats que serveix al seu restaurant, com ara raviolis amb formatge i peres de Puigcerdà o flam de mató, entre d'altres.

Aquesta cadena d'hotels va organitzar una mostra similar l'octubre del 2008 sobre cuina mexicana. Pròximament –en una data per concretar- pretén fer una nova mostra amb cuina nipona. Amb la cuina de Fèlix Duran, es vol apropar a la gent de Barcelona la cuina de la comarca de la Cerdanya.

 

 

El xef Fèlix Duran mostra un dels seus plats El xef Fèlix Duran mostra un dels seus plats. Foto: Lluís Vilaró.