Seguint el model estrenat l'any passat, el pavelló firal d'Inpacsa es divideix en quatre grans àrees amb zones de demostració que tenen activitat constant tot el dia. L'objectiu és "donar a conèixer la qualitat del teixit econòmic de Balaguer i la seva àrea d'influència a través d'una fira activa i dinàmica", segons l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal. L'alcalde remarca l'èxit del model d'un certamen que des del 2016 és "totalment industrial i comercial" de manera que "promocionem la ciutat des del seu teixit productiu".
El de l'automòbil s'ha sumat a la resta de sectors considerats pilars de l'economia de la ciutat. S'ubica en una carpa annexa on s'exposen una trentena de vehicles que són novetats de les divuit firmes representades. Els expositors celebren tornar a tenir un lloc al certamen i veuen positiu que s'hagi optat pel vehicle nou ja que "de fires de segona mà i de quilòmetre zero ja se'n fan d'altres".
Jornada sobre el porc
Una altra novetat de la Fira Q d'aquest any és la jornada sobre 'El porc de qualitat amb beneficis saludables' que es farà dilluns al matí. Consta de tres blocs: el primer sobre 'La Carn de porc: per a una dieta equilibrada'; el segon sobre 'El porc ibèric: plaer i salut'; i el tercer que presentarà el 'Porc del Baró: qualitat, proximitat i aliment saludable'. Durant la jornada es difondran els resultats d'un estudi fet per l'IRTA sobre 'Optimització de l'engreix de porcí: alimentació i qualitat de producte'. La jornada l'organitza l'Associació Gastronòmica Amics de l'Ibèric de Balaguer i el Restaurant Racó Ibèric.
El de l'automòbil s'ha sumat a la resta de sectors considerats pilars de l'economia de la ciutat. S'ubica en una carpa annexa on s'exposen una trentena de vehicles que són novetats de les divuit firmes representades. Els expositors celebren tornar a tenir un lloc al certamen i veuen positiu que s'hagi optat pel vehicle nou ja que "de fires de segona mà i de quilòmetre zero ja se'n fan d'altres".
Jornada sobre el porc
Una altra novetat de la Fira Q d'aquest any és la jornada sobre 'El porc de qualitat amb beneficis saludables' que es farà dilluns al matí. Consta de tres blocs: el primer sobre 'La Carn de porc: per a una dieta equilibrada'; el segon sobre 'El porc ibèric: plaer i salut'; i el tercer que presentarà el 'Porc del Baró: qualitat, proximitat i aliment saludable'. Durant la jornada es difondran els resultats d'un estudi fet per l'IRTA sobre 'Optimització de l'engreix de porcí: alimentació i qualitat de producte'. La jornada l'organitza l'Associació Gastronòmica Amics de l'Ibèric de Balaguer i el Restaurant Racó Ibèric.