A la 44a edició de la Fira de Primavera de Tremp hi han participat 150 expositors i un dels actes centrals ha sigut el concurs de secallona i xoriço. Un jurat format pel gastrònom Enric Canut i pel director de la revista 'Descobrir Cuina', Josep Sucarrats, van triar els millors exemplars d'aquests productes. El pregó de la fira el va fer l'actor Carles Canut.
ARA A PORTADA
Publicat el 14 de maig de 2008 a les 16:50
Et pot interessar
-
Societat JARC reclama ajuts urgents i reformes per pal·liar les conseqüències de l’incendi de la Segarra
-
Societat L’Estat invertirà 18,1 milions en la conservació de 80 km de carreteres a l’Alt Pirineu
-
Societat Balaguer presenta l’aparcament intel·ligent per a bicicletes dins la ruta de la vall del Sió
-
Societat Tàrrega transformarà la plaça Europa per fer-la més verda i adaptada als infants
-
Societat Un estudi busca fer més resistent l’ordi cerveser al canvi climàtic
-
Societat Temperatures insuportables a l’Arnau de Vilanova en plena onada de calor