Papallones de pasta de full

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Publicat el 29 de juny de 2015 a les 17:59

Amb només dos ingredients quina  meravella de mos es pot fer.

Ingredients:
massa de pasta de full
sucre
 
Escampeu sucre sobre el paper en què ve la massa de pasta de full (rectangular, no rodona), col·loqueu  aquesta a sobre i repartiu novament sucre sobre la massa.
Pressioneu bé perquè quedi el sucre adherit a la massa.
 
Traceu una línia imaginària al centre (al llarg) i des dels laterals fer tres plecs per costat fins ajuntar la massa al centre.
 
Talleu trossos de poc més d'1 cm. i a cada tros feu un tall sense arribar a partir-ho. Mireu aquí  

Obriu les peces i col·locar-les separades en una safata sobre paper de forn, coure a forn preescalfat a 180º durant uns 15 minuts, donar la volta i deixar coure uns 5 minuts més.
 
 
NOTA: Podeu veure la fotografia de com tallar la massa aquí, és mes senzill del que sembla
** Abans de tallar es pot deixar la massa a la nevera perquè ala hora de tallar els trossos estigui ferm.
** Millor emprar un ganivet que no sigui de serra.
** El temps al forn és orientatiu.
*** La recepta és de Xavier Barriga