Un plat clàssic són els pebrots del piquillo farcits. Admeten molts ingredients com a farciment, aquests ho estan amb marisc i desprès gratinats.
Què us he de dir... boníssims!
Ingredients per a 4 persones:
8 pebrots del piquillo escalivats
100 gr. de gambes crues pelades
2-4 palets de cranc o surimi
4-5 musclos cuits
1 ceba petita
2 c / s de tomàquet fregit
Sal, Pebre negre
Julivert
Oli d’oliva verge extra
½ litre de beixamel (aquí)
Peleu, renteu i piqueu menuda la ceba, poseu-la a sofregir en una paella amb una mica d'oli calent i sal.
Als 10 minuts afegiu les gambes, els musclos i el surimi trossejats.
Incorporeu el tomàquet fregit i 5-6 cullerades de beixamel. Salpebreu al gust i tritureu.
Farciu amb aquesta barreja els pebrots del piquillo.
En una safata apta per al forn poseu una fina capa de beixamel al fons, acomodeu els pebrots farcits, cobriu amb més beixamel, tireu pel damunt un fil d'oli i gratineu.
NOTA: Per omplir els pebrots del piquillo va bé introduir la farsa en una mànega pastissera.
** Es pot fer amb restes de peix cuit en lloc de marisc.
** c / s = cullerada sopera
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de maig de 2018 a les 22:20
Et pot interessar
-
Societat Trànsit reforça els radars i els controls a les carreteres de Ponent
-
Societat Augmenta el rastre de drogues com la cocaïna i la ketamina a les aigües residuals de Lleida
-
Societat Raimat enceta una verema marcada pel fred amb bones previsions de qualitat
-
Societat Assir Lleida i Popetaines impulsen un model integral per a la lactància materna
-
Societat La Diputació rehabilita la carretera entre les Borges i la Floresta
-
Societat Les fades de Carner-Ribalta «s’escapen» del vandalisme