Pep Palau: «Vivim una nova florida del formatge artesà català»
El gastrònom es mostra optimista respecte el sector, alhora que creu que "hi ha consumidor per a tant formatge." Aquest cap de setmana es poden tastar a La Seu.
ARA A PORTADA
Publicat el 20 d’octubre de 2012 a les 16:44
Et pot interessar
-
Societat
Els Pastorets arriben a Balaguer amb tres funcions, noves cançons i una revolució escènica
-
Societat
Ofensiva contra la planta de biogàs de la Sentiu de Sió: veïns i ajuntaments van als tribunals
-
Societat
Els sindicats alerten de pèrdues de 24 milions setmanals i veuen «insuficients» els ajuts per la PPA
-
Societat
Ocupacions del 80% al Pirineu lleidatà per la Puríssima
-
Societat
Aspid destapa el caos accessible als autobusos i trens de Ponent
-
Societat
Ovelles connectades: Tremp aposta pel GPS per vigilar els ramats
