Sempre fem el mateix tipus de pizzes?
Jo us proposo aquesta de carbassó, formatge de cabra i nous amb un toc de romaní
Ingredients per a quatre persones:
Massa de pizza (aquí)
1 carbassó mitjà
150-200 gr. de formatge de cabra
5-8 nous
Romero
6-8 c / s de tomàquet fregida (aquí)
Renteu bé i talleu a rodanxes finetes el carbassó. Reserveu.
Traieu l'escorça blanca del formatge de cabra
Esteneu la massa de la pizza i doneu-li forma, repartiu una mica de tomàquet fregit, a sobre col·loqueu el carbassó, una mica de formatge de cabra esmicolat i nous trossejades.
Cuineu en forn preescalfat a 180 º durant uns 15 minuts.
Traieu del forn i poseu més formatge de cabra esmicolat amb els dits.
Unes fulletes de romaní fresc i serviu.
Blog de cuina de la dolorss
Pizza de carbassó, formatge de cabra i nous
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 12 d’agost de 2016 a les 14:28
Et pot interessar
-
Societat Larrosa demana connexions ferroviàries amb els polígons i reformular l’A-14 fins a França
-
Societat Lleida tornarà a obrir el pavelló firal per acollir temporers
-
Societat Llum verda condicionada per als parcs eòlics d’Endesa a les Garrigues
-
Societat El Gremi de Forners de Lleida treballa en la creació d'un nou pa artesanal
-
Societat Larrosa apunta a Pueyo i Ros per no tenir cap pla pel Centre Històric de Lleida
-
Societat Busquen voluntaris per netejar un refugi al Pirineu