Sempre fem el mateix tipus de pizzes?
Jo us proposo aquesta de carbassó, formatge de cabra i nous amb un toc de romaní
Ingredients per a quatre persones:
Massa de pizza (aquí)
1 carbassó mitjà
150-200 gr. de formatge de cabra
5-8 nous
Romero
6-8 c / s de tomàquet fregida (aquí)
Renteu bé i talleu a rodanxes finetes el carbassó. Reserveu.
Traieu l'escorça blanca del formatge de cabra
Esteneu la massa de la pizza i doneu-li forma, repartiu una mica de tomàquet fregit, a sobre col·loqueu el carbassó, una mica de formatge de cabra esmicolat i nous trossejades.
Cuineu en forn preescalfat a 180 º durant uns 15 minuts.
Traieu del forn i poseu més formatge de cabra esmicolat amb els dits.
Unes fulletes de romaní fresc i serviu.
Blog de cuina de la dolorss
Pizza de carbassó, formatge de cabra i nous
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 12 d’agost de 2016 a les 14:28
Et pot interessar
-
Societat Tàrrega obre una nova estació d'autobusos connectada amb el tren
-
Societat La Lleteria de Juneda tanca per inviabilitat econòmica després de més de deu anys
-
Societat Avís per calor intensa aquest dijous a Ponent
-
Societat Un petit municipi de l’Alt Urgell recupera els «motarrots» per reforçar la identitat local
-
Societat Boí Taüll torna a competir per ser la millor estació d'esquí de l’Estat
-
Societat Un tren entre Lleida i Girona amb parada a Alguaire torna al full de ruta de la Generalitat