Sempre fem el mateix tipus de pizzes?
Jo us proposo aquesta de carbassó, formatge de cabra i nous amb un toc de romaní
Ingredients per a quatre persones:
Massa de pizza (aquí)
1 carbassó mitjà
150-200 gr. de formatge de cabra
5-8 nous
Romero
6-8 c / s de tomàquet fregida (aquí)
Renteu bé i talleu a rodanxes finetes el carbassó. Reserveu.
Traieu l'escorça blanca del formatge de cabra
Esteneu la massa de la pizza i doneu-li forma, repartiu una mica de tomàquet fregit, a sobre col·loqueu el carbassó, una mica de formatge de cabra esmicolat i nous trossejades.
Cuineu en forn preescalfat a 180 º durant uns 15 minuts.
Traieu del forn i poseu més formatge de cabra esmicolat amb els dits.
Unes fulletes de romaní fresc i serviu.
Blog de cuina de la dolorss
Pizza de carbassó, formatge de cabra i nous
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 12 d’agost de 2016 a les 14:28
Et pot interessar
-
Societat Reobren les piscines d’Almacelles després de detectar-hi excrements humans
-
Societat La nova estació d’autobusos de Lleida amb 28 andanes obrirà al primer trimestre del 2026
-
Societat Avaria a la catenària deixa sense trens el tram entre Lleida i Juneda
-
Societat Trànsit reforça els radars i els controls a les carreteres de Ponent
-
Societat Augmenta el rastre de drogues com la cocaïna i la ketamina a les aigües residuals de Lleida
-
Societat Raimat enceta una verema marcada pel fred amb bones previsions de qualitat