Sempre fem el mateix tipus de pizzes?
Jo us proposo aquesta de carbassó, formatge de cabra i nous amb un toc de romaní
Ingredients per a quatre persones:
Massa de pizza (aquí)
1 carbassó mitjà
150-200 gr. de formatge de cabra
5-8 nous
Romero
6-8 c / s de tomàquet fregida (aquí)
Renteu bé i talleu a rodanxes finetes el carbassó. Reserveu.
Traieu l'escorça blanca del formatge de cabra
Esteneu la massa de la pizza i doneu-li forma, repartiu una mica de tomàquet fregit, a sobre col·loqueu el carbassó, una mica de formatge de cabra esmicolat i nous trossejades.
Cuineu en forn preescalfat a 180 º durant uns 15 minuts.
Traieu del forn i poseu més formatge de cabra esmicolat amb els dits.
Unes fulletes de romaní fresc i serviu.
Blog de cuina de la dolorss
Pizza de carbassó, formatge de cabra i nous
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 12 d’agost de 2016 a les 14:28
Et pot interessar
-
Societat
El cementiri de Lleida s’amplia amb 30 nous nínxols i ret homenatge a l’alcalde republicà Antoni Vives
-
Societat
Lleida rep 600.000 turistes i assoleix una xifra rècord de pernoctacions a l'estiu
-
Societat
Naix el primer calendari d’advent artesanal fet per monges i Torrons Alemany
-
Societat
Els Premis Literaris de Lleida 2025 reben un rècord de 105 originals, 26 d'assaig i 79 de poesia
-
Societat
Creixen les alertes per assetjament escolar a Lleida i els estudiants es mobilitzen contra el bullying
-
Societat
La CHE prohibeix la navegació a Santa Anna i Canelles fins que no disposin d'una estació de neteja d'embarcacions
