Pizza de carbassó, formatge de cabra i nous

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Publicat el 12 d’agost de 2016 a les 14:28
Sempre  fem el mateix tipus de pizzes?

Jo us proposo aquesta de carbassó, formatge de cabra i nous amb un toc de romaní
 
Ingredients per a quatre persones:
Massa de pizza (aquí)  
1 carbassó mitjà
150-200 gr. de formatge de cabra
5-8 nous
Romero
6-8 c / s de tomàquet fregida (aquí) 
 
Renteu bé i talleu a rodanxes finetes el carbassó. Reserveu.
Traieu l'escorça blanca del formatge de cabra
 
Esteneu la massa de la pizza i doneu-li forma, repartiu una mica de tomàquet fregit, a sobre col·loqueu el carbassó, una mica de formatge de cabra esmicolat i nous trossejades.
 
Cuineu en forn preescalfat a 180 º durant uns 15 minuts.
Traieu  del forn i poseu més formatge de cabra esmicolat amb els dits.
Unes fulletes de romaní fresc i serviu.
 
Blog de cuina de la dolorss