La pasta fresca és molt bona i a més et permet en menys temps tenir un plat de categoria, ja que necessita menys cocció, a mi m'encanta menjar-la els caps de setmana ja que en un tres i no res tens un plat de luxe.
Ingredients per a 4 persones:
300-400 gr. de panzerotto d'albergínia
1 pebrot escalivat
1 albergínia rostida
1 ceba rostida
Salsa pesto (aquí)
Rostiu el pebrot i l'albergínia al forn com us comento aquí introduïu la ceba també a la safata perquè es facin tots alhora.
Un cop refredats peleu i trossegeu en tires fines.
Feu coure la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Traieu els raviolis amb una escumadora o un colador i col·loqueu-los sobre un drap perquè perdin l'excés d'aigua.
En el plat de servir poseu a manera de llit les verdures escalivades i col·loqueu els panzerotto damunt.
Amaniu amb una mica de salsa pesto i serviu.
Blog de cuina de la dolorss
Ravioli o panzerotto d'albergínia sobre llit d'escalivada
La recepta de la popular blocaire La Dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 21 d’octubre de 2017 a les 22:39
Et pot interessar
-
Societat Lleida reactiva les converses per construir la primera gran mesquita
-
Societat Reobren les piscines d’Almacelles després de detectar-hi excrements humans
-
Societat La nova estació d’autobusos de Lleida amb 28 andanes obrirà al primer trimestre del 2026
-
Societat Avaria a la catenària deixa sense trens el tram entre Lleida i Juneda
-
Societat Trànsit reforça els radars i els controls a les carreteres de Ponent
-
Societat Augmenta el rastre de drogues com la cocaïna i la ketamina a les aigües residuals de Lleida