L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha ampliat recentment l'alerta sanitària per presència de salmonel·la enteritidis, incloent ara un segon tipus de formatge fabricat a Lleida. Després de la retirada prèvia dels lots del formatge tou de llet crua d'ovella de la marca Casa Mateu, elaborat a Surp, segons ha pogut saber el diari Segre, ara també es troba afectat el formatge Trèvol, de la marca Formatgeria Mas d’Eroles, produït a Adrall.
Segons l’Aesan, vinculat al ministeri de Sanitat, el formatge de la Formatgeria Mas d’Eroles ha donat positiu en salmonel·la com a resultat de les investigacions sobre un brot de salmonel·losi que ha afectat almenys cinc persones a Catalunya. Els productes implicats estan sent retirats de tots els canals de distribució i es recomana a la ciutadania que verifiqui els seus productes i eviti el consum dels que puguin estar inclosos en aquesta alerta.