Preparar-te alguna coseta per fer o prendre el "vermut" pot ser cosa fàcil i ràpida amb un bon resultat. Una de les coses que vaig preparar va ser aquesta.
Ingredients per a 16 llesquetes:
16 llesquetes de pa torrat amb panses
100 gr. de pebrots del piquillo caramel·litzats
150 gr de formatge de cabra per untar
50 cc. de nata per muntar
pebre negre
Ous de lumpus o fals caviar
Barregeu bé el formatge crema de cabra amb la nata per muntar, ha de quedar una crema fina, tireu pebre negre al vostre gust, poseu en una màniga pastissera.
Poseu damunt les llesquetes de pa els pebrots caramelitzats, a sobre una mica de la crema de formatge i per decorar uns ous de lumpus o fals caviar.
Blog de cuina de la dolorss
Torrades de panses amb pebrots caramelitzats i crema de formatge
La recepta de la blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de juny de 2018 a les 22:16
Et pot interessar
-
Societat Lleida reactiva les converses per construir la primera gran mesquita
-
Societat Reobren les piscines d’Almacelles després de detectar-hi excrements humans
-
Societat La nova estació d’autobusos de Lleida amb 28 andanes obrirà al primer trimestre del 2026
-
Societat Avaria a la catenària deixa sense trens el tram entre Lleida i Juneda
-
Societat Trànsit reforça els radars i els controls a les carreteres de Ponent
-
Societat Augmenta el rastre de drogues com la cocaïna i la ketamina a les aigües residuals de Lleida