Preparar-te alguna coseta per fer o prendre el "vermut" pot ser cosa fàcil i ràpida amb un bon resultat. Una de les coses que vaig preparar va ser aquesta.
Ingredients per a 16 llesquetes:
16 llesquetes de pa torrat amb panses
100 gr. de pebrots del piquillo caramel·litzats
150 gr de formatge de cabra per untar
50 cc. de nata per muntar
pebre negre
Ous de lumpus o fals caviar
Barregeu bé el formatge crema de cabra amb la nata per muntar, ha de quedar una crema fina, tireu pebre negre al vostre gust, poseu en una màniga pastissera.
Poseu damunt les llesquetes de pa els pebrots caramelitzats, a sobre una mica de la crema de formatge i per decorar uns ous de lumpus o fals caviar.
Blog de cuina de la dolorss
Torrades de panses amb pebrots caramelitzats i crema de formatge
La recepta de la blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de juny de 2018 a les 22:16
Et pot interessar
-
Societat La dona de l'acusat de violar la seva filla a Lleida el denuncia per maltractaments
-
Societat Vedella en cerca i captura després de fugir de l'escorxador de Balaguer
-
Societat Cap de les parts va demanar presó per al pare detingut per violar la seva filla a Lleida
-
Societat El Govern oficialitza la modernització del Canalet de Tàrrega
-
Societat La nova fira Agobiotech Forum de Lleida ja registra un 85% d’ocupació
-
Societat Els ramaders del Pirineu tanquen un bon estiu de pastura a la muntanya de Llessui