Carme Ruscalleda donarà el tret de sortida al Gastrofòrum de la Joviat

Publicat el 13 de març de 2016 a les 08:18
La cuinera amb set estrelles Michelin, Carme Ruscalleda, és l'encarregada d'iniciar aquest proper dilluns a les 10 del matí els actes del Gastrofòrum de la Joviat amb una xerrada a tots els alumnes i professors del centre.

Aquest dilluns i dimarts, l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa tornarà a viure el Gastrofòrum, iniciativa dirigida als alumnes de Cuina i Gastronomia, Serveis en Restauració i Pastisseria, que desenvolupa un programa de xerrades, activitats, tallers, tasts, demostracions de professionals i empreses del sector de l'hoteleria, passes de films, ponències relacionades amb la gastronomia i com a colofó el concurs de cuina i serveis, sommeleria i pastisseria. En aquest concurs, els alumnes de l’Escola d’Hoteleria, en grups de quatre (dos cuiners/res i dos cambrers/res) han de cuinar i servir un plat i unes postres, juntament amb el servei d'un cóctel i un maridatge de vins.

Els professors de l’Escola d’Hoteleria han complementat el programa del Gastrofòrum amb tallers i xerrades especials.