El restaurant i hotel Mas de la Sala de Sallent obrirà l'ampolla de vi número 100.000 dels cellers de la DO Pla de Bages al cim del runam salí del Cogulló
En el marc d'una trobada d'instagramers organitzada per l'empresa ICL per donar a conèixer les possibilitats de la muntanya, el Mas de la Sala serà l'encarregat d'efectuar un tast de vins representatius de la Denominació d'Origen Pla de Bages. Serà en el transcurs d'aquesta activitat quan s'obrirà l'ampolla que fa 100.000 des que va obrir les portes el desembre de 1994. Anteriorment conegut com a Hostal del Camp, des dels inicis ha ofert una gastronomia tradicional basada en el producte de temporada i km0. En aquest sentit, actualment s'ha convertit en tot un referent.
Amb la col·laboració del Consell Regulador de la Denominació Pla de Bages el tast el dirigirà en Josep Pelegrín, professor d'Hoteleria de l'Escola Joviat que ostenta, en el seu palmarès, el guardó de millor Sumelier d'Espanya 2016 entre altres.
El Mas de la Sala de Sallent obrirà l'ampolla de vi 100.000 dels cellers de la DO Pla de Bages
El tast el dirigirà en Josep Pelegrín en l'acte que es portarà a terme al cim del runam salí del Cogulló
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de setembre de 2021 a les 20:49
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible
-
Economia i Empresa Laura Galobart guanya el 32è Premi Protagonistes del Demà del Rotary
-
Economia i Empresa UManresa estrena la Clínica Odontològica, que el curs que ve acollirà els primers cursos d'especialització