
Més de 120 persones van passar pel sindicat d'Artés aquest dissabte. N-Briefing
El passat dissabte 25 de setembre i en motiu de la celebració del 75è aniversari de la primera verema del Sindicat d'Artés, es va celebrar una verema popular oberta als amics i clients del celler i un esmorzar de verema amb pa amb tomàquet, botifarra i vi i cava Artium. Més de 120 persones varen passar per les instal·lacions del sindicat per gaudir de la celebració i unes 40 persones varen anar fins a la vinya de Can Vil·la amb el tractor per collir el raïm picapoll. El raïm s'anava posant en coves i un cop estaven plens es va portar fins al pati del sindicat on es va premsar per recollir un dolç most que els assistents varen poder degustar. Aquest mateix raïm és el que aquesta setmana entrarà al Celler Cooperatiu d'Artés.
I per la tarda va cloure el segon Curs d'hort ecològic i biodinàmic. 20 persones varen obtenir durant dos dies uns coneixements mínims i uns conceptes bàsics sobre l'agricultura ecològica. L'objectiu del curs és que puguin ser capaços de tenir o de cuidar un petit hort, i conèixer les tècniques més respectuoses amb el medi ambient.