La Pineda, Kursaal i d'Arrel presenten el Mes del Bacallà

Publicat el 14 de gener de 2013 a les 12:07
La Pineda, Kursaal i d'Arrel proposen el Mes del Bacallà. Foto: La Pineda

Els restaurants de Manresa la Pineda, Kursaal Espai Gastronòmic i d'Arrel porten a terme, del 14 de gener al 10 de febrer, el Mes del Bacallà i inclouran a la seva carta plats realitzats amb aquest producte tradicional de la gastronomia de Manresa i la Catalunya Central des de l'època del Mestre Domènech que, amb el bacallà dessalat, trobaven la manera de gaudir del peix en una terra que, en aquell temps, estava tant allunyada del mar.

La varietat de receptes existents i les possibilitats que dóna el producte fan que el bacallà pugui donar molt de joc a la cuina, com a entrant, com a snack, com a plat principal,... i cuinat de qualsevol manera.

És per aquest motiu, que en aquests tres restaurants d'estils tan diferents, han optat per fer tres propostes ben diferents. A la Pineda, un menú de tapes amb bacallà, al d'Arrel una vessant més tradicional, recuperant el menú estil taverna, i al Kursaal, un pèl més sofisticat, reflectida en un menú de degustació maridat amb un vi molt singular, el "Trepat" de la Conca de Barberà.