El CB Artés cau a la pista del Sant Nicolau a l'últim quart (80-64)

Els bagencs han estat per davant en el marcador força minuts, però a la recta final han perdut les opcions de victòria

El CB Artés en una imatge d'arxiu
El CB Artés en una imatge d'arxiu | Hasmukh Kerai / Arxiu
28 de setembre de 2024, 21:55
Actualitzat: 29 de setembre, 8:21h

El CB Artés ha perdut a Sabadell en el seu segon desplaçament consecutiu d'aquest inicidi de Copa Catalunya masculina, i ho ha fet a la pista del Salas CE Sant Nicolau per un resultat, 80-64, que pot resultar molt enganyós, vist el partit. Els bagencs han dominat el marcador bona part del matx i han arribat als darrers deu minuts a només dos punts per sota, però un molt mal últim quart els ha separat definitivament de la victòria.

Els artesencs s'han posat al davant de seguida, amb un primer quart que prometia bons moments, 14-22. A la represa, els visitants han aconseguit el seu màxim avantatge, de 13 punts, però poc a poc els sabadellencs han anat retallant distàncies fent feina de formigueta fins arribar al descans 37-39. Tornant dels vestidors, el CB Artés s'ha vist superat en el marcador, però amb un desavantatge que deixava el partit encara obert, 55-53. Els últims deu minuts, però, han estat un calvari per als visitants, que han encaixat un parcial de 25-11 i han vist com perdien el seu primer partit de la lliga.

Pol Camprubí ha estat el màxim anotador del CB Artés amb 20 punts. La propera jornada, l'equip bagenc debutarà a casa contra el CB Adepaf Txot's. Serà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda.