El Covisa Manresa ja és líder en solitari després de golejar l'Illes Balears Palma (8-3)

Tot i el marcador, el partit ha estat molt equilibrat fins a l'equador de la segona part

El Covisa Manresa ha superat àmpliament l'Illes Balears Palma Futsal
El Covisa Manresa ha superat àmpliament l'Illes Balears Palma Futsal | Pere Fontanals
29 de setembre de 2024, 08:21
Actualitzat: 9:08h

El Covisa Manresa manté el liderat, ara ja en solitari, després de la victòria davant Illes Balears Palma per 8-3, un resultat massa ampli una vegada vist el que ha passat sobre el parquet.

El primer ha estat temps molt equilibrat entre dos equips que han fet una pressió molt alta. Cap dels dos conjunts ha superat l'altre durant un període que ha estat intens, atractiu i equilibrat.  No ha estat fins al minut 10 que el juvenil Mellado ha obert el marcador després d'una bona combinació. Han empatat els balears poc després, i quan semblava que s'aniria al descans amb empat, els manresans han tancat el primer període amb un segon gol de punxót d'Ambrós

A la represa, Pavel ampliat diferències amb el tercer gol, i hauria pogut fer el quart amb una pilota al pal. Arran d'això han reduït diferències els visitants amb el segon gol després d'una errada en defensa. Amb mínim avantatge local als inicis del segon temps, Asis ha fet respirar l'equip i poc després Lozano ha ampliat l'electronic.

Després d'una errada defensiva manresana, han estat els balears els que han fet el tercer a deu minuts per al final. Amb el joc de porter jugador dels visitants, els manresans han ampliat el marcador fins als 8 gols amb últimes anotacions del porter Imad, des de la porteria pròpia, Terri i Ivan

WhatsApp Image 2024 09 29 at 08.51.37ovisa Manresa va rebre de la RFEF la copa de campió del grup 3 de Segona B, la temporada passada. MFS

Durant el partit, el clubg va rebre de la RFEF la copa que l'acredita com a campió del grup 3 de Segona B de la temporada passada. El proper partit serà al barri de Les Corts de Barcelona, corresponent a la quarta jornada.