El CB Navàs enceta temporada amb victòria a Zuera (68-83)

Els bagencs han basat la seva victòria a l'Aragó en una gran segona meitat

El CB Navàs comença temporada amb victòria a Zuera
El CB Navàs comença temporada amb victòria a Zuera | Arxiu
13 d'octubre de 2024, 00:52

Inicia de temporada rodó del CB Navàs en la renombrada Tercera FEB -abans EBA- amb una victòria a la pista del Grupo Jorge Baloncesto Zuera, 68-83, que s'ha fonamentat en una gran segona meitat dels bagencs.

El partit ha començat molt igualat amb constants petits avantatges a banda i banda i alternances en el marcador. Així, el primer quart ha finalitzat amb els aragonesos per davant, 18-16, però el descans retratava l'equilibri de forces, amb un 33-33 al lluminós.

A la represa la situació ha donat un tomb. Els navassencs han despertat i, lentament però constant, han començat a acumular dígits d'avantatge. Així, el tercer quart ha acabat 45-55, una diferència que encara s'ha ampliat fins al final del partit.

Zanca ha estat el màxim anotador visitant, amb 20 punts, i també ha capturat fins a 13 rebots. Tot i així, Mabior ha rebut 29 punts de valoració. El proper dissabte a 2/4 de 8 de la tarda, els navassencs rebran el CB Esparraguera.