Gran partit del CB Artés a la pista de la UB Sant Adrià (76-87)

Els bagencs han dominat el partit a partir del segon quart

El CB Artés ha guanyat a Sant Adrià del Besós
El CB Artés ha guanyat a Sant Adrià del Besós | Hasmukh Kerai / Arxiu
13 d'octubre de 2024, 00:29

El CB Artés ha jugat un partit de mèrit a la pista de la UB Sant Adrià, on ha guanyat amb solvència 76-87 després d'haver aconseguit un màxim avantatge de dinou punts. Amb la victòria, els bagencs es mantenen en el grup capdavanter de la Copa Catalunya masculina.

El partit ha començat amb molta potència anotadora per part dels dos cincs. El primer quart ha finalitzat amb un ajustat i engruixit 23-22. A partir d'aquí, el CB Artés ha mantingut en seu encert de cara a la cistella i els del Barcelonès s'han relaxat i han deixat que els bagencs obrissin un petit forat per arribar al descans 39-46.

La represa ha servit per confirmar la tendència en el marcador. El CB Artés vencia 46-59 a l'inici del darrer quart. Aquesta diferència s'ha ampliat fins arribar a la màxima renda visitant, moment que ha servit per fer reaccionar els locals que només han pogut decorar el marcador final.

Eduard Mas, amb 23 punts, i Nil Bria, amb 22, han estat uns autèntics botxins a Sant Adrià. El CB Artés jugarà dissabte que ve a 3/4 de 6 de la tarda a la pista de l'Ibersofás CB Argeentona.