El Covisa Manresa perd a Les Corts el primer partit de la temporada (4-3)

El Covisa Manresa ha perdut per primer cop aquesta temporada
El Covisa Manresa ha perdut per primer cop aquesta temporada | MFS
06 d'octubre de 2024, 23:51
Actualitzat: 07 d'octubre, 0:20h

Primera derrota del Covisa Manresa aquesta temporada. Ha tingut lloc aquest dissabte a la pista del Les Corts, 4-3, en la quarta jornada de competició. El partit podia haver caigut d'una banda o l'altra. Un dels factors determinants ha estat l'arbitratge que ha patit l'equip manresà.

El conjunt barceloní ha sortit a per totes amb una defensa d'alta pressió. S'ha trobat però amb un 0-2 advers. El primer gol manresà ha estat un xut a l'escaire d'Asis en el llançament d'una falta directa. I a quatre minuts per acabar la primera part, un servei de banda efectuat per Terri ha estat materialitzat per Lozano en el 0 a 2.

Amb el primer temps controlat, Aaron en propia porta ha fet que Les Corts reduís diferències i marxés als vestidors amb mínim desavantatge d'1 gols a 2. En aquest primer període, i amb els barcelonins amb el bonus de les cinc faltes, els col·legiats han ignorat dues infraccions comeses als manresans.

A la sortida dels vestidors, Les Corts ha empatat al minut 24 de penal més que dubtós. El conjunt de Paco Cachinero s'ha sobreposat a les adversitats i en una triangulació s'ha tornat a posar per davant en el marcador amb gol de Terraga.  Al minut 30, els manresans han acumulat el bonus de les cinc faltes i han hagut de baixar la intensitat defensiva. Eren molts minuts per mantenir-se sense cometre faltes.

Els col·legiats han perjudicat els interessos manresans en jugades molt clares que han estat xiulades a favor dels locals. Aquest fet ha comportat que fins a cinc jugadors visitants fossin amonestats amb tarja groga.

El gol de l'empat a tres ha arribat de xut exterior a cinc minuts per acabar. Calcat ha estat el gol de la victòria local amb un altre tret sense marcatge defensiu poc després de produir-se l'empat. Els manresans han jugat els últims instants amb sistema de porter jugador per intentar empatar el partit, però les accions de gol que han tingut no s'han materialitzat