El Manresa CBF es desfà del CB Balaguer amb solvència (82-47)

Les manresanes són les clares dominadores del partit des del salt inicial

El Manresa CBF continua sumant els partits per victòria
El Manresa CBF continua sumant els partits per victòria | Hasmukh Kerai / Arxiu
07 d'octubre de 2024, 09:29
Actualitzat: 9:43h

Contundent victòria del Manresa CBF contra el Q2 Consultors CB Balaguer, 82-47, en la tercera jornada de la Súper Copa femenina de bàsquet que consolida les manresanes al capdavant de la classificació, empatades amb el Sant Adrià.

Les locals han estat les clares dominadores del partit des del salt inicial amb un marcador que s'ha anat ampliant a mesura que avançaven els minuts. Així, el primer quart ha finalitzat 24-12. Al descans el marcador ja era de 40-16. El partit arribava als deu últims minuts amb les manresanes doblant el marcador de les de Ponent, 59-26, i a l'últim quart, amb tot decidit des de feia estona, el marcador es tancava amb un quart anotador per ambdues parts, fins al 82-47 final.

Clàudia Gener, amb 13 punts, ha estat la màxima anotadora d'un Manresa CBF amb les anotacions molt repartides. La propera jornada de les del cor de Catalunya serà dissabte a les 8 del vespre a la pista del Wecolors AB Premià.