El CB Artés es mostra molt superior al CB Adepaf (89-66)

Els bagencs sumen la segona victòria de la temporada gràcies a un excel·lent inici de partit

El CB Artés ha guanyat de forma clara el CB Adepaf
El CB Artés ha guanyat de forma clara el CB Adepaf | Gustavo Carrasco
07 d'octubre de 2024, 09:43

El CB Artés s'ha mostrat molt superior al CB Adepaf Txot's i els ha superat 89-66, en la que és la seva segona victòria de la temporada. Els bagencs han imposat el seu ritme després del primer intercanvi de cistelles inicials, amb un primer quart excel·lent.

L'equip local ha començat el partit amb molta força atacant. Així, ha liquidat els primers deu minuts amb un parcial inapel·lable de 30-13. Abans d'arribar al descans, el tempteig s'ha relaxat fins tancar el primer període 49-29. Els segons vint minuts han servit als del Bages per mantenir rendes fins al resultat final.

El màxim anotador local ha estat Nil Bria amb 21 punts. El CB Artés jugarà el proper dissabte a 3/4 de 6 de la tarda a la pista de la UB Sant Adrià.