Roger Illa interpretarà al piano «Les set últimes paraules de Crist a la Creu» a Castellnou

Serà en proper Divendres Sant a l'església de Sant Andreu, en un concert que pretén ser estable en el calendari anual de Setmana Santa al municipi

L'església de Sant Andreu acollirà el concert interpretat per Roger Illa
L'església de Sant Andreu acollirà el concert interpretat per Roger Illa | AjCnB
Redacció
12 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:59h
El proper Divendres Sant, a les 7 de la tarda, l'església de Sant Andreu de Castellnou de Bages acollirà el concert Les set últimes paraules de Crist a la creu de FJ Haydn (1732-1809). L'obra s'interpretarà en la seva versió per a piano i és una composició amb set meditacions sobre les últimes paraules de Jesucrist. Fou encarregada el 1786 per al servei de Divendres Sant a la Santa Cueva de Cadis, on es representa des d'aleshores en aquesta data assenyalada de Setmana Santa.

El concert anirà a càrrec de Roger Illa, pianista especialitzat en interpretació amb instruments de teclat històric i es realitzarà amb un piano de taula Érard & Frères (construït a París el 1805). Castellnou de Bages vol fixar aquesta interpretació de música sacra en el calendari d'actes de Setmana Santa a la Catalunya central.

L'entrada és gratuïta però per qüestions d'aforament cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a [email protected].